Aaa Oyun Önerileri ?

Soner22

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
11
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi sistem var ama içinde oyun yok Rdr2,The Last of us part 2 ,Cod çoğu serisi,nfs çoğu serisi,UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası, bu oyunları oynadım ama artık yeni oyun gerek, varmı hikayeli,savaş yada saracak şu oyunu kesin oynaman lazım dediğiniz oyunlar

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi sistem var ama içinde oyun yok Rdr2,The Last of us part 2 ,Cod çoğu serisi,nfs çoğu serisi,UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası, bu oyunları oynadım ama artık yeni oyun gerek, varmı hikayeli,savaş yada saracak şu oyunu kesin oynaman lazım dediğiniz oyunlar
assasincreede baştan başlanır ya

Tomb Raider Trilogy , Control , Resident Evil Remake Trilogy ( Bütün seri indirimde şuan 3. oyunu oynamasan da olur )

Son düzenleme:
Dark souls serisi ve Elden ring muazzam oyunlar tüm yaz sana yeterli olurlar hocam

Teşekkür ederim hepinize öneriler için tek tek hepsine bakacağım.

detroit become human

Cyberpunk, Detroit Become Human, Beyond Two Souls, Expedition 33, Mafia serisi, Frostpunk 1 ve 2, Resident Evil Village, Days Gone, Titanfall 2, Hellblade Senua's Sacriface(2. oyununu çok beğenmedim), Little Nightmares 1 ve 2 (3. oyun farklı şirket tarafından yapıldı o yüzden beğenmedim LN beğenirsen Reanimal ile yapımcıları aynı), Portal 1 ve 2, This War of Mine, The Alters, The Stanley Parable, Dying Light Serisi, Satisfactory, Heavy Rain, Pragmata.

Hepsi AAA değil ama önerebileceğim oyunlar bunlar.

direksiyon setin varsa ets+uzun yol+ibo devam kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,164
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri