mediamarkt satıcısı hariç kullanılmıyo dediler hocam
Bana gelmedi öyle bir mesajBöyle yazmışlar ama klasik kupon taktiği belki tüm ürünler bile olmayabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı?![]()
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
Bana gelmedi hocamBaktım da böyle daha güzelmiş aslında yapacak bir şey yok dönüştürücü kullanırım
Aynı şekilde bende öyleyim banada ne mail geldi ne kodiptal yedikten sonra iptal maili atmaya bile teşebbüs etmediler kodu nasıl aldınız?
mediamarktta mediamarkt dışında satışta mı varmış bilmiyordum onumediamarkt satıcısı hariç kullanılmıyo dediler hocam
Alıntıyı görüntüle
banada kod fln gelmemişBana gelmedi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şekilde bende öyleyim banada ne mail geldi ne kod
bende bunun 64 olanı var okuma yazma da hiç hız kesmiyorkuponla lexar 256 usb bellek 750tlye geliyor.
![]()
LEXAR JumpDrive® 256GB S80 USB 3.1 Flash Drive USB Bellek Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LEXAR JumpDrive® 256GB S80 USB 3.1 Flash Drive USB Bellek fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Çok uzun süredir öyle yapıyorlarmediamarktta mediamarkt dışında satışta mı varmış bilmiyordum onu