Arkadaşlar 7500f 9060xt almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Valo cs rainbow hunt tarkow gibi oyunlarda daha iyi performans için rami 16 yerine 32 yapmam mı gerekiyor yoksa 16ram kalıp onun parasıyla işlemciyi yükseltmem mi?
O oyunlara 16 yeter işlemci yükseltin
11 12 civarına ne alabilirim işlemciO oyunlara 16 yeter işlemci yükseltin
veya indiirmde 7800x3d11 12 civarına ne alabilirim işlemci
Hocam normalde 16 ram çoğu oyuna yetiyor da tarkov çok bozuk bir oyun diye biliyorum 24 25 gb ram harcamıyomuydu yanlış mı hatırlıyorumArkadaşlar 7500f 9060xt almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Valo cs rainbow hunt tarkow gibi oyunlarda daha iyi performans için rami 16 yerine 32 yapmam mı gerekiyor yoksa 16ram kalıp onun parasıyla işlemciyi yükseltmem mi?
aynı cpu gpu combosunu yapıcam bende %90 story oyunlar pragmata re9 cart curt %10 da lol cs pubg falan oynucamda cok para harcamak istemiyorum o yuzden 16 gb ram yeter mi bana yoksa 2x16 sart mı?O oyunlara 16 yeter işlemci yükseltin
2K veya 4k ise 32gb şart değil ama lazım biraz sınırda takılıyorsun çünkü özellikle açık dünya oyunlarında falan ama sonrasında upgradelerim geç olmadan dersen 16 da tutar tabi arkaplanda ne kadar uygulama çalıştıracağına da bağlı birazaynı cpu gpu combosunu yapıcam bende %90 story oyunlar pragmata re9 cart curt %10 da lol cs pubg falan oynucamda cok para harcamak istemiyorum o yuzden 16 gb ram yeter mi bana yoksa 2x16 sart mı?
simdilik 1080p oynuyor olucam suan 16 alıp belki ileride ram krizi biterse insallah bi 16 daha almayı planlıyorum mantıklı mı sizce2K veya 4k ise 32gb lazım
1080p için yeter 16gbsimdilik 1080p oynuyor olucam suan 16 alıp belki ileride ram krizi biterse insallah bi 16 daha almayı planlıyorum mantıklı mı sizce
13kya 7800x3d var indirimde o fiyatlara düşüyor hatta şuan indirim devam ediyor sanırım11 12 civarına ne alabilirim işlemci
mantıklı rust tarzı oyunlar çok fazla ram yiyordu sanırım bu tarz oyunlar haricibnde pek sıkıntı olmayabilirsimdilik 1080p oynuyor olucam suan 16 alıp belki ileride ram krizi biterse insallah bi 16 daha almayı planlıyorum mantıklı mı sizce