Rekabetçi oyunlarda genelde daha iyi, Cache konusu sıkıntı 5500 de.R5 3600 5500 e göre daha mı güçlü ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
almayı düşünüyordum cidden o kadar kötü mü ?
Rekabetçi oyunlarda genelde daha iyi, Cache konusu sıkıntı 5500 de.R5 3600 5500 e göre daha mı güçlü ?
hocam vulkan ile çok iyi fpsler alırsınız kart varsa elinizde deneyin derimHocam b580 cs deki optimizasyonu inanılmaz kötü ani droplar giriyor bence alınmaz sadece cs oynayacaksanız.
3600 ile 5500 çok yakın FPS'ler veriyor. Ayrıca 5500'de PCI-e 4.0 desteği yokken 3600'de var. Sadece CS gibi oyunlar oynayacağınız için en iyi işlemci X3D ler olurdu. Ama onların fiyatları çok uçuk bu durumda elde 5600 kalıyor en mantıklı olarak.R5 3600 5500 e göre daha mı güçlü ?
2 k da iyi hocam 1080p kötü.R5 3600 5500 e göre daha mı güçlü ?
Hocam, 2.el güvenli ödeme ile alın sonra 1 gün test edin iyice.Kutuyu açınca iade alacaklarını sanmıyorum b580 alırsam muhtemelen 0 olarak almayı düşünüyorum
Ddr4 ram yerine ddr5 ram hediye edecekseniz mantıklı evetHocam, işlemci olarak 2.el 7500f veya 5600 bakın. Ekran kartı olarak sıfır b580'i bir deneyin derim. En kötü iade edersiniz. Bazı kişiler kartın sorunsuz ve çok iyi olduğunu söylüyor.
Bende 9060 xt var hocam b580 kullanmıyorum ama 1080p de b580 kullanan arkadaşlarım cs de memnun değil.hocam vulkan ile çok iyi fpsler alırsınız kart varsa elinizde deneyin derim
Aşağıda yazdım pardon diye?Ddr4 ram yerine ddr5 ram hediye edecekseniz mantıklı evet
Hocam, en kötü 1 gün test etsin kartı.Bende 9060 xt var hocam b580 kullanmıyorum ama 1080p de b580 kullanan arkadaşlarım cs de memnun değil.
Hocam zaten bence Alınabilir ekran kartı ama indirimle daha iyi oluyor genelde 10 10.5 k civarında alınabilir.Aşağıda yazdım pardon diye?
Hocam, en kötü 1 gün test etsin kartı.
Youtube da cs2 vulcan ile fps testlerini izledim fps ler iyi gibiydi vulcan ayarını tam olarak nasıl açabilirim kartın kendi yazılımı içinden açılabilir mi ?hocam vulkan ile çok iyi fpsler alırsınız kart varsa elinizde deneyin derim