Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x ve 9070xt İçin Kasa Psu Anakart Önerisi

godddamn

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
12000
F/P olduğu müddetçe her şeyi düşünebilirim ekran kartı siyah onla beraber güzel gözükmesini isterim şahsen.. 3ü için maks 12k düşünüyorum az ise çok azcık daha çıkabilirim ama genel fiyat aralığım buraya kadar @frostybite @ayranli_tuz

F/P olduğu müddetçe her şeyi düşünebilirim ekran kartı siyah onla beraber güzel gözükmesini isterim şahsen.. 3ü için maks 12k düşünüyorum az ise çok azcık daha çıkabilirim ama genel fiyat aralığım buraya kadar @frostybite @ayranli_tuz
anakart 5k ayırabilirsin
kasaya biraz daha ek bütçe lazım (lian li mini v2 bakabilirsin diyecektim bu zam mı yemiş 5.3k olmuş bu)
monitör için ne kadar bütçen var

anakart 5k ayırabilirsin
kasaya biraz daha ek bütçe lazım (lian li mini v2 bakabilirsin diyecektim bu zam mı yemiş 5.3k olmuş bu)
monitör için ne kadar bütçen var
montör için 10k civarına rahat çıkarım masamda güzel dursun ekran kalitesi de iyi olsun göze güzel göstersin görüntüyü öyle bir şey var mıdır

ben 850w aldım güç kaynağını biraz pişman oldum ileride yükseltmek isteyecek olursan birazcık daha yüksek olsa daha iyi olur mesela 1000-1200 alırdım ben olsam

kasa daha güzel olsun istersem nasıl bir şey önerebilirsin fiyatta biraz çıkarım bir kez pc topluyoruz sonucta..

lian li dynamic mini bakabilirsin biraz daha ucuza bulursan o çok güzel bence @TaHao hocam kullanıyor

Q27G42XNE monitör buna bakabilirsin

çok tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lian li dynamic mini bakabilirsin biraz daha ucuza bulursan o çok güzel bence @TaHao hocam kullanıyor

Q27G42XNE monitör buna bakabilirsin

ama VA panelmiş ips daha iyi diye görmüştüm

çok tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama VA panelmiş ips daha iyi diye görmüştüm
Kaliteli VA > IPS özellikle film ve hikayeli oyunlarda tadını daha iyi alırsın va'nın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,550
Üyeler
196,989
Son üye
Emir359
Geri