F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,799
Gurur meselesi oldu artık tutmazsa trendyoldan 1000 den sipariş edeceğim o raddeye geldim
adres ver iş yerine bir yemek ısmarlayayım , kocaelideyse gelimGurur meselesi oldu artık tutmazsa trendyoldan 1000 den sipariş edeceğim o raddeye geldim
Hocam ortamın fotosunu atsana cok fena merak ettimvallahi şu menet yüzünden 1 tane müşteri geldi tam ilgilenemedim boşuna zarar adam ekran kartı alacaktı beynim durdu bi hem buna hem müşteriye bakmaktan yok dedim adama
Sağolasın başkan akşam Aspava yapacaz ailecek ondan kahvaltı da etmedim daha cumayı kılarken bayılıyordum secdede Ömer baba gibiadres ver iş yerine bir yemek ısmarlayayım , kocaelideyse gelim
şunu aldığım gibi pılı pırtı toplayıp çıkıcam direkHocam ortamın fotosunu atsana cok fena merak ettim![]()
dükkan mapste var mıSağolasın başkan akşam Aspava yapacaz ailecek ondan kahvaltı da etmedim daha cumayı kılarken bayılıyordum secdede Ömer baba gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şunu aldığım gibi pılı pırtı toplayıp çıkıcam direk
eskiden tekstil vardı o gözüküyor haladükkan mapste var mı
iptal basarlar buna bence![]()
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAVIT H652BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
çoğu kişi aldı elden gidip alıp kutuyu açanlar var hocamiptal basarlar buna bence