servise ondan sonra iadeİncehesap keyfi iade de nasıl arkadaşlar monitör almak istiyorum beğenmezsek veya kusurlu çıkarsa kolay iade alıyor mu?
Normal fiyatlarına baktımda bunlar %90 indirim yapmadığı sürece alınmaz özellikle 38 bin tl lik hawk koltuğuilk 20 ürün hepsi 14 haftadır ilk defa eklenmiş acaba doğru mu benim sistem mi sıkıntılı
Peki beğenmedim deyip iade edersek?servise ondan sonra iade
açarsan zor hocam onu birtek zorlanmadan yapabileceğin yer amazonPeki beğenmedim deyip iade edersek?
farketmiyor ürünü açmadan iade edersen sıkıntı yok ama açılınca servis e gidiyor direkPeki beğenmedim deyip iade edersek?
sıkıntı çıkartmıyorlarsa keyfi iade de güzel. Teşekkürlerfarketmiyor ürünü açmadan iade edersen sıkıntı yok ama açılınca servis e gidiyor direk
Almayı düşündüğüm modem bir burada birde itopyada var malesefaçarsan zor hocam onu birtek zorlanmadan yapabileceğin yer amazon
valla orasini bilemem incehesap a kalmışsıkıntı çıkartmıyorlarsa keyfi iade de güzel. Teşekkürler
Ben açtım beğenmedim dedim iade aldılar sorun olmadı.Peki beğenmedim deyip iade edersek?