Tam olarak bu yüzden aldım.
Tam olarak bu yüzden aldım.
Oyunda böyle büyük bir değişim arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bildiğimiz Forza, yepyeni bir map, iyileştirmeler eklentiler olsun gayet iyi oyun. Ama 2000 verilir mi tartışılır.Daha önce hiç bi oyuna 2k küsür vermemiştim, 1000 tl üstüne çıkmamıştım öyle diyim. Şuan buna 2 küsür K verip pişman olur muyum diye düşünüyorumda. Horizon 5'ten baya baya farklı bir oyun diyebilir misiniz sadece map mi değişmiş? Sizce.
Neden bu oyun yerine assetto corsa değil?Alıntıyı görüntüle
Finallerden sonra devam.
Onda da var 450 saat mi ne. Ama bundan çok daha fazla keyif alıyorum şu an. Çevre falan inanılmaz iyi. Map çok etkili boş boş araba sürüyorum sürekli.Neden bu oyun yerine assetto corsa değil?
bir araba oyunundan ne bekliyorsan hepsu var işte grafikler falan güzel arabalar güzel ama bence araba sesleri ve detaylarü ic dizaynları daha iyi olmalıydı. oyun modu konusunda da eksikler var insan gta playlistteki gibi yarışlar oynamak istiyorHorizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
Alıntıyı görüntüle
Finallerden sonra devam.
Gamepass al
Keske full paketi alsam dedim 40 50 küsür verdim yükseltme için ana oyunuda satıyo
iade edebiliyosun zaten 2 saat dolana kadar oyna iade edersin beğenmezsen
Zaten 5 güzeldi . Güzel olan şeyi Japon mapı ekleyip süslemişler. Baştan yapıcak hali yok. Sevilen seriyi devam ettiriyorlar zaten
Oyunda böyle büyük bir değişim arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bildiğimiz Forza, yepyeni bir map, iyileştirmeler eklentiler olsun gayet iyi oyun. Ama 2000 verilir mi tartışılır.
Ayrıca 4050 de oynatır.
Neden bu oyun yerine assetto corsa değil?
RTX 4050 6 gb ve i5 12450HX'li laptop var da. Düşük VRAM uyarısı gibi bir durum yaşayan var mı? High ayarda oynamayı düşünüyordumda.bir araba oyunundan ne bekliyorsan hepsu var işte grafikler falan güzel arabalar güzel ama bence araba sesleri ve detaylarü ic dizaynları daha iyi olmalıydı. oyun modu konusunda da eksikler var insan gta playlistteki gibi yarışlar oynamak istiyor
Yok'da araba oyunu 7/24 oynanmiyor.Horizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
ben rx6600 ryzen 5 5500 ile high + rt açık şekilde 60 fps oynuyorumRTX 4050 6 gb ve i5 12450HX'li laptop var da. Düşük VRAM uyarısı gibi bir durum yaşayan var mı? High ayarda oynamayı düşünüyordumda.
(Not: Düşükte- ortada oyna demeseniz, 2K küsur TL verip yüksekte oynamayı düşünmüştüm.)
bazen haftada 1 bile cok geliyor oyun sarmiyor akmıyor oyunda yapacak bise gta playlist tarzi seyler olsa aşırı oynanırYok'da araba oyunu 7/24 oynanmiyor.
Böyle haftada 1 can sıkılınca.
Öyle ya yarışları beni çok sarmadı. Araç deneyip yanliyom.bazen haftada 1 bile cok geliyor oyun sarmiyor akmıyor oyunda yapacak bise gta playlist tarzi seyler olsa aşırı oynanır
araç denemekte sarmıyo beni hani araç detaylari ic dizayni falan cok kalitesiz geliyor. benim mi grafiklerim düşük bilmiyom ben otomatik high+ rt de oynuyorum yani kotü gelmemeli . yarışlar sarmıyo ben forza ile forza4 te tanıştım ilk defa ve beni en çok üzen sey yarişlarda drift atarsan diğerlerinden geride kalıyorsun çünkü fren yapmak daha iyi ama ben sadece gaz fren arasında gideceksen ne anlami varki bu oyunun . ben hızlı ve öfkelideki gibi oynamak istiyorum yarişlar driftli olsun istiyorumÖyle ya yarışları beni çok sarmadı. Araç deneyip yanliyom.
onlıne drıft yarıslarıda vararaç denemekte sarmıyo beni hani araç detaylari ic dizayni falan cok kalitesiz geliyor. benim mi grafiklerim düşük bilmiyom ben otomatik high+ rt de oynuyorum yani kotü gelmemeli . yarışlar sarmıyo ben forza ile forza4 te tanıştım ilk defa ve beni en çok üzen sey yarişlarda drift atarsan diğerlerinden geride kalıyorsun çünkü fren yapmak daha iyi ama ben sadece gaz fren arasında gideceksen ne anlami varki bu oyunun . ben hızlı ve öfkelideki gibi oynamak istiyorum yarişlar driftli olsun istiyorum