Eray Savage
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Teşekkür ederimanladım hocam fiyat 1800 küsür gözükünce haber edeyim istedim
Teşekkür ederimanladım hocam fiyat 1800 küsür gözükünce haber edeyim istedim
Hocam bende pek ankamadim. Cs2 için almaiitm. Sen 8k ayarını bulabildin mi ? Bu klavye 8k diyor fakat programda öyle bir yer göremedimBunu bende aldım tok ve güzel geldi bana. cs için ayarını nasıl yaptınız. Birde bütün tuşları aynı anda değiştirebiliyor muyuz hepsinin actuation pointi aynı olsun istiyorum mesela ama uygulamada bulamadım onu. İlla tek tek olmuyordur diye düşünüyorum
Hocam benim gonderi numarasi alani hic guncellenmedi hep bos kaldi. Direkt SMS geldi 2 gun ardindan haberiniz olsun.Kargoya verildi yaziyor ancak gonderi numarasi gelmedi.Muhtemelen oglene dogru kargoya verip guncellerler, sms'de gelmedi ayrica. Ins. herkesin aldiklari sorunsuz sikintisiz tez gelir.
Indirimde olmadigi surece alisveris yapmamak lazim bu siteden.
Bugun sms geldi surattan banada.Hocam benim gonderi numarasi alani hic guncellenmedi hep bos kaldi. Direkt SMS geldi 2 gun ardindan haberiniz olsun.
Geldi hocalarim.Bugun sms geldi surattan banada.
Yarın gelir herhalde, 8 planlanan diyor ancak genelde cumarteside dağıtıma çıkıyorlar. ivedikten eryamana gelmesi için 2 gün bekle diyorlar :d
Hayırlı olsunGeldi hocalarim.
eyvallah hocam sizlerede nasip olsun ins.Hayırlı olsun
hayırlı olsun benimkide geldiginde krycapslerini degistiricem muhtemelen bendeGeldi benim de sesi falan hoşuma gitti knob sağlam duruyor, g.rules diye altı açık switch var hmx crystal he ve urlab ice ultra denedim ikiside çalıştı ama kendi switchide sevdim. Keycap hariç çok beğendim bu fiyata çok iyi, vgn neon75+ ve attack shark R68 var elimde şimdilik bunla takılırım.