🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

Arkadaşlar adamlar ne sitedeki taleplere ne telefona nede whatsappa(ki ulaşılamıyor wplerini komple kapatmışlar) nede maillere dönmüyorlar.Siparişi verip bekliyorsunuz muhattap yok.Haliyle üründe bir sorun olursada garantisi olmayacağını veya iade edemiyeceğinizi bilerek sipariş geçin.Kargoyuda sürat kargoya veriyorlar anladığım kadarıyla sistemde ne kadar hepsijet yazsada aldanmayın.

Bunu bende aldım tok ve güzel geldi bana. cs için ayarını nasıl yaptınız. Birde bütün tuşları aynı anda değiştirebiliyor muyuz hepsinin actuation pointi aynı olsun istiyorum mesela ama uygulamada bulamadım onu. İlla tek tek olmuyordur diye düşünüyorum

Bunu bende aldım tok ve güzel geldi bana. cs için ayarını nasıl yaptınız. Birde bütün tuşları aynı anda değiştirebiliyor muyuz hepsinin actuation pointi aynı olsun istiyorum mesela ama uygulamada bulamadım onu. İlla tek tek olmuyordur diye düşünüyorum
Hocam bende pek ankamadim. Cs2 için almaiitm. Sen 8k ayarını bulabildin mi ? Bu klavye 8k diyor fakat programda öyle bir yer göremedim

Kargoya verildi yaziyor ancak gonderi numarasi gelmedi.Muhtemelen oglene dogru kargoya verip guncellerler, sms'de gelmedi ayrica. Ins. herkesin aldiklari sorunsuz sikintisiz tez gelir.

Indirimde olmadigi surece alisveris yapmamak lazim bu siteden.
Hocam benim gonderi numarasi alani hic guncellenmedi hep bos kaldi. Direkt SMS geldi 2 gun ardindan haberiniz olsun.

Hocam benim gonderi numarasi alani hic guncellenmedi hep bos kaldi. Direkt SMS geldi 2 gun ardindan haberiniz olsun.
Bugun sms geldi surattan banada.

Yarın gelir herhalde, 8 planlanan diyor ancak genelde cumarteside dağıtıma çıkıyorlar. ivedikten eryamana gelmesi için 2 gün bekle diyorlar :d

Son düzenleme:
Bugun sms geldi surattan banada.

Yarın gelir herhalde, 8 planlanan diyor ancak genelde cumarteside dağıtıma çıkıyorlar. ivedikten eryamana gelmesi için 2 gün bekle diyorlar :d
Geldi hocalarim.

Geldi benim de sesi falan hoşuma gitti knob sağlam duruyor, g.rules diye altı açık switch var hmx crystal he ve urlab ice ultra denedim ikiside çalıştı ama kendi switchide sevdim. Keycap hariç çok beğendim bu fiyata çok iyi, vgn neon75+ ve attack shark R68 var elimde şimdilik bunla takılırım.

Geldi benim de sesi falan hoşuma gitti knob sağlam duruyor, g.rules diye altı açık switch var hmx crystal he ve urlab ice ultra denedim ikiside çalıştı ama kendi switchide sevdim. Keycap hariç çok beğendim bu fiyata çok iyi, vgn neon75+ ve attack shark R68 var elimde şimdilik bunla takılırım.
hayırlı olsun benimkide geldiginde krycapslerini degistiricem muhtemelen bende

Hayırlı olsun alanlara bi resim video filan atsanız

Bugün geldi benimki de

Ekler

• IMG_1767.webp
    IMG_1767.webp
    339.8 KB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580