MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
- Bütçe
- 250000
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için 450NK baktım piyasanın yabancısıyım öğrenmeye çalışıyorumAlabilirsin 5000km kadar kullandım sorunsuz, yalnız bütçene ikinci el 450nk alınıyor
ilk motorunsa alma 450nk ölürsün, 450sr pert etmis bir kardesin olarak yapma gerek yok. 250nk al ilk motorum oydu. sıfır alma git ikinci el al çok ucuza bulunuyor temiz ikinci el 250nkHocam teşekkür ederim yorumunuz için 450NK baktım piyasanın yabancısıyım öğrenmeye çalışıyorum
Ve sıfır alma niyetim var hocamAlabilirsin 5000km kadar kullandım sorunsuz, yalnız bütçene ikinci el 450nk alınıyor
paranı cöpe atarsınVe sıfır alma niyetim var hocam
Hocam 450 olanından almam zaten normalde motor kullanıyorum ama çok aktif değil o yüzden 250 olandan 0 almak daha mantıklı olur dedim alıştıra alıştıra kullanırım ilerleyen zamanlarda da yükseltirim diye düşündümilk motorunsa alma 450nk ölürsün, 450sr pert etmis bir kardesin olarak yapma gerek yok. 250nk al ilk motorum oydu. sıfır alma git ikinci el al çok ucuza bulunuyor temiz ikinci el 250nk
Hocam sizin öneriniz nedir peki NK serisi alınmaz çöp diyorlar kimisi de alınır iyi diyor şans mı bilemedim o yüzden bilginizi açığımparanı cöpe atarsın
cöp diyen bişey bilmiyor ikinci el al işte, dümdüz sıvı soğutmalı 250cc tek silindir motor nesi çöp olabilir ki? öyle hayata küstüren bi sorunu da yokHocam 450 olanından almam zaten normalde motor kullanıyorum ama çok aktif değil o yüzden 250 olandan 0 almak daha mantıklı olur dedim alıştıra alıştıra kullanırım ilerleyen zamanlarda da yükseltirim diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin öneriniz nedir peki NK serisi alınmaz çöp diyorlar kimisi de alınır iyi diyor şans mı bilemedim o yüzden bilginizi açığım
Teşekkür ederim hocam benim boyum biraz uzun bir 90 boyundayım motor altımda ufak kalır mı acabahocam naked bakiyorsanız duke 250 olabilir temiz ve 230 a falan bulabilirseniz
Hocam ikinci el alıyorsunuz ama sıfır almak bir süre kullandıktan sonra satmak sizce mantıklı değil mi ?cöp diyen bişey bilmiyor ikinci el al işte, dümdüz sıvı soğutmalı 250cc tek silindir motor nesi çöp olabilir ki? öyle hayata küstüren bi sorunu da yok
Bu fiyat sizce normal mi hocam 0ilk motorunsa alma 450nk ölürsün, 450sr pert etmis bir kardesin olarak yapma gerek yok. 250nk al ilk motorum oydu. sıfır alma git ikinci el al çok ucuza bulunuyor temiz ikinci el 250nk
değil paran eriyecek işte. sıfır aldın 10km sürdün satmaya kalktın 30 40 binin çöp olcak kafadan. aldığın adam rodaj yağ bakımıyla cart curt uğraşmış olcak bide o kadar masraf etmesine rağmen sen daha ucuza alcan işteHocam ikinci el alıyorsunuz ama sıfır almak bir süre kullandıktan sonra satmak sizce mantıklı değil mi ?