250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

Reaksiyon skoru
90
Bütçe
250000
5cddf812-e91d-49e6-ad0d-c2a4a00b2d1c.webp
Görseldeki motor sizce alınır mı kronik sorunlarının olduğu söyleniyor şuan 200.000 bandın da onun dışında aklımda (Honda CL250 de ) var ama öneriniz varsa açığım bütçe 250.000

Alabilirsin 5000km kadar kullandım sorunsuz, yalnız bütçene ikinci el 450nk alınıyor

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için 450NK baktım piyasanın yabancısıyım öğrenmeye çalışıyorum
ilk motorunsa alma 450nk ölürsün, 450sr pert etmis bir kardesin olarak yapma gerek yok. 250nk al ilk motorum oydu. sıfır alma git ikinci el al çok ucuza bulunuyor temiz ikinci el 250nk

hocam naked bakiyorsanız duke 250 olabilir temiz ve 230 a falan bulabilirseniz

Cf ve bajajı sıfır alma %50 zarar edersin. 2-3bin de bul en dip fiyattan al

ilk motorunsa alma 450nk ölürsün, 450sr pert etmis bir kardesin olarak yapma gerek yok. 250nk al ilk motorum oydu. sıfır alma git ikinci el al çok ucuza bulunuyor temiz ikinci el 250nk
Hocam 450 olanından almam zaten normalde motor kullanıyorum ama çok aktif değil o yüzden 250 olandan 0 almak daha mantıklı olur dedim alıştıra alıştıra kullanırım ilerleyen zamanlarda da yükseltirim diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paranı cöpe atarsın
Hocam sizin öneriniz nedir peki NK serisi alınmaz çöp diyorlar kimisi de alınır iyi diyor şans mı bilemedim o yüzden bilginizi açığım

Hocam 450 olanından almam zaten normalde motor kullanıyorum ama çok aktif değil o yüzden 250 olandan 0 almak daha mantıklı olur dedim alıştıra alıştıra kullanırım ilerleyen zamanlarda da yükseltirim diye düşündüm

Hocam sizin öneriniz nedir peki NK serisi alınmaz çöp diyorlar kimisi de alınır iyi diyor şans mı bilemedim o yüzden bilginizi açığım
cöp diyen bişey bilmiyor ikinci el al işte, dümdüz sıvı soğutmalı 250cc tek silindir motor nesi çöp olabilir ki? öyle hayata küstüren bi sorunu da yok

hocam naked bakiyorsanız duke 250 olabilir temiz ve 230 a falan bulabilirseniz
Teşekkür ederim hocam benim boyum biraz uzun bir 90 boyundayım motor altımda ufak kalır mı acaba

cöp diyen bişey bilmiyor ikinci el al işte, dümdüz sıvı soğutmalı 250cc tek silindir motor nesi çöp olabilir ki? öyle hayata küstüren bi sorunu da yok
Hocam ikinci el alıyorsunuz ama sıfır almak bir süre kullandıktan sonra satmak sizce mantıklı değil mi ?

Bu fiyat sizce normal mi hocam 0

Ekler

• IMG_8558.webp
    IMG_8558.webp
    137.4 KB · Hit: 12
Hocam ikinci el alıyorsunuz ama sıfır almak bir süre kullandıktan sonra satmak sizce mantıklı değil mi ?
değil paran eriyecek işte. sıfır aldın 10km sürdün satmaya kalktın 30 40 binin çöp olcak kafadan. aldığın adam rodaj yağ bakımıyla cart curt uğraşmış olcak bide o kadar masraf etmesine rağmen sen daha ucuza alcan işte

Hocam arkadaşım 3000de mt25 yanına sıfır nk250 aldı sonra nkyı satıp mt nin yanına 5000 de bi r25 aldı ve bunlardan önce sıfır raider 125 almıştı.

Öncelikle bütcen tapa bu civarsa honda cl250 almanı öneririm yada honda cb250r çünkü yukardaki 4 motorada bindim ve kesinlikle şunu diyeyim nk kesinlikle rahat bi motor değil viteş geçişleri takılmalı plakalık baya sallanıyor kasislerde gidon çok boşluklu gibi hiç böyle güven vermiyor mtoorda elimi bırakim diyemiyosun 2 sn fln.
R25 şehir içinde belini felç bırakır çok eğilmeni gerektirn bi motor mt25 sürmesi en zevkli motor şuana kadar bindiklerim arasında
Mt25 e bütce ayarlayabilirsen 300bin civarında 2023 22 model 10bini geçmemiz güzel bişeyler ayarlayabilrisin tabi motor alcam hevesiyle körü körüne hiçbir motoru alma hocam 2. el motorlar heleki mt25 nk250 r25 bu motorlar riskli kullanıcı kitlesinden dolayı ama dediğim gibi harbi temizdencek motorlarda var
Paran max 200 250 civarı ise sana önerim Suzukide 250cc lik naked ve racing motorlar var mesela GSX250R gibi bu motorlar r25 e bile taş çıkarır bi mt25 olamazlar o tartışılır ama blok olarakda baya sağlamdır tek eksisi parçası biraz pahalıdır yamahadan hondadan alırken kasko yapmanı öneririm.
Honda kısmında da cbr250 ye bakma hiç genelde sağa sola elden ele geçen bi motor temizleri pahalı
En mantıklı seçim cl250 veya cb250r ben kendim olsam cb250r alırdım onunda sürüşü baya bi güzel keyifli bi motor cl250 nin 30 40binde alsan bile temizini bulursun onun o yönden artısı var.
Yani bence alıcağın motorlar belli bütce varsa r25 mt25 daha üste çıkarsan
200 250bini geçemem dersen suzuki kısmına bak (Suzuki gene öncelikli öneririm)
Olmadı 2. el cb250r lara bak ciddi anlamda temiz motorlara rahat denk gelirsin genede ufak bi araştırma ve experle iş garantisi al her motor için 200bine rahat güzel bişey çekersin
cl250 kullanıcısıda zaten tekerle işi olmaz o mtorouda gönlün rahat alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,572
Üyeler
196,993
Son üye
Noname918
Geri