❌İndirim Bitti! Xpg Defender Pro Temperli Cam Mesh ARGB 2499tl

dört dörtlük kasa ama üst tarafa max 280mm radyatör destekliyor almayı düşünen varsa.

Çok karizma duruyor

dört dörtlük kasa ama üst tarafa max 280mm radyatör destekliyor almayı düşünen varsa.
Devasa bir kule tipi + parçaları RGB'siz siyah alıp zindan yapacaksın bunu gerçekten karizma durur valla.

Merhabalar bu kasa gaming pro-s 5070 ti ve 7800x3d ve thermal spirit 120 se ve Colorful Battle-AX B850M-PLUS uyumlu olur mu

Merhabalar bu kasa gaming pro-s 5070 ti ve 7800x3d ve thermal spirit 120 se ve Colorful Battle-AX B850M-PLUS uyumlu olur mu
Uyumlu olur hocam. 380 mm ekran kartı, 170 mm işlemci soğutucu desteği var. Riser kablo da alırsan dikey ekran kartı desteği de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öndeki deliklerin tozunu temizlemek sıkıntı olur gibi
Benim kasanın önünde, dediğin gibi bir buçuk aylık kullanım sonucunda tozlar birikti. Kasayı yerde kullanıyorum, onun da etkisi var tabii. Bende hava tabancası var; üfletince bir şeyi kalmadı. Hava tabancası olmasa toz alma fırçası gibi bir şey lazım olurdu, onun haricinde tek tek silmek gerekir.

Uyumlu olur hocam. 380 mm ekran kartı, 170 mm işlemci soğutucu desteği var. Riser kablo da alırsan, dikey ekran kartı desteği de var.
Hocam daha soğutucuyu almadım diğerlerini aldım kasa ve psu,soğutucu hariç.Şuan indirimde segotep fz6 pro düşünüyorum, thermalright phantom spiritten 1200 lira daha ucuz.7800x3d yi besler mi

Uyumlu olur hocam. 380 mm ekran kartı, 170 mm işlemci soğutucu desteği var. Riser kablo da alırsan dikey ekran kartı desteği de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kasanın önünde, dediğin gibi bir buçuk aylık kullanım sonucunda tozlar birikti. Kasayı yerde kullanıyorum, onun da etkisi var tabii. Bende hava tabancası var; üfletince bir şeyi kalmadı. Hava tabancası olmasa toz alma fırçası gibi bir şey lazım olurdu, onun haricinde tek tek silmek gerekir.
Hocam önde 3 argb arkada 1 tane argb olmayan fanla mı geliyor yoksa toplamda 3 tane argb fan mı var kasada ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,074
Üyeler
197,127
Son üye
baskan07
Geri