Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 847
Güle güle kullan , test ettin değil mi ?Çektim sağol
Güle güle kullan , test ettin değil mi ?Çektim sağol
Ben olsam test ayağınna 3,5 fıs sıkarımGüle güle kullan , test ettin değil mi ?
Test ettim psikolojik mi bilmiyorum ama sonra denediklerimden hiçbirini beğenmedimGüle güle kullan , test ettin değil mi ?
Bu nasıl ?Test ettim psikolojik mi bilmiyorum ama sonra denediklerimden hiçbirini beğenmedim![]()
Fresh yaz kokusu ya diğerleri çok ağır ve başım ağrıttı, meyveli olması ve kokunun ilerledikçe başka meyve kokusu vermesi fena hoşuma gitti. Normalde hep amber kokular odunsu kalın kokular kullanırdım. Bu seferlik değişiklik olsun istedim ve gerçekten çok hoşuma gitti teşekkür ederimBu nasıl ?
Nekadar a aldınızFresh yaz kokusu ya diğerleri çok ağır ve başım ağrıttı, meyveli olması ve kokunun ilerledikçe başka meyve kokusu vermesi fena hoşuma gitti. Normalde hep amber kokular odunsu kalın kokular kullanırdım. Bu seferlik değişiklik olsun istedim ve gerçekten çok hoşuma gitti teşekkür ederim
1.390₺Nekadar a aldınız
Rica ederimFresh yaz kokusu ya diğerleri çok ağır ve başım ağrıttı, meyveli olması ve kokunun ilerledikçe başka meyve kokusu vermesi fena hoşuma gitti. Normalde hep amber kokular odunsu kalın kokular kullanırdım. Bu seferlik değişiklik olsun istedim ve gerçekten çok hoşuma gitti teşekkür ederim
Pahalıymış1.390₺
Aslında gayet normal hocam mad bargello gibi markalarda bile 600-700tl 100mlPahalıymış
Kalıcılığı test ettiniz mi hocam tatmin etti mi1.390₺
Olsun hocam bukadar para versem bir parfüme içim rahat etmezAslında gayet normal hocam mad bargello gibi markalarda bile 600-700tl 100ml
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kalıcılığı test ettiniz mi hocam tatmin etti mi
Hocam güzel kokmak istiyorsan verirsinOlsun hocam bukadar para versem bir parfüme içim rahat etmez