Pubg Bulanık ve Hafif Karıncalı Görme

Uzakların bulanık olması normal ki? Oyun sonsuz render yapmıyor sonuç olarak. Beklentinizi tam anlayamadım belirli bi mesafeden sonra bile objelerin net olmasını beklemek oyunu çok ağırlaştırır. Ben kendim eve gidince bakarım bide

Ayrıca ayarlar çok kötü zaten öyle konforlu mu oynuyosunuz? Ben hepsini yüksekte oynuyorum bi tek anti aliasingle dokular ultrada görüntü işleme ölceğimde %120 de
kral yanlış anlama ama saçmalamışssın ayarların yüksek olmasıyla netleşme artsa keşke,denedim ama maaalesef 100 metre sonrasınında bulanıklaşma artıyor zaten adamlar piksel piksel oluyor.Çoğu oyuncunun eminim böyle değil ytden olsun izlediğim videolar 1080ti kullanan kişiler olsun

2k ya geçince düzeldi bende 1080p iken bendede aynısı oluyordu

Uzakların bulanık olması normal ki? Oyun sonsuz render yapmıyor sonuç olarak. Beklentinizi tam anlayamadım belirli bi mesafeden sonra bile objelerin net olmasını beklemek oyunu çok ağırlaştırır. Ben kendim eve gidince bakarım bide

Ayrıca ayarlar çok kötü zaten öyle konforlu mu oynuyosunuz? Ben hepsini yüksekte oynuyorum bi tek anti aliasingle dokular ultrada görüntü işleme ölceğimde %120 de
reis ayarların hepsini ultrayada ceksem sonuç değişmiyor keşke dediğin gibi olsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cozunurlugun ne
goruntuolceklendirme kullanıyormusun
islemci olcegini EL ile 100 yazmalısın once random bisi yap sonra silip klavyeden 100 gir
1920 1080

cozunurlugun ne
goruntuolceklendirme kullanıyormusun
islemci olcegini EL ile 100 yazmalısın once random bisi yap sonra silip klavyeden 100 gir
nvdiadan &50 keskinleştirme yaptım sımdı

reis ayarların hepsini ultrayada ceksem sonuç değişmiyor keşke dediğin gibi olsa

1920 1080

nvdiadan &50 keskinleştirme yaptım sımdı
goruntu olceklendirme varmi o var ise genelde ondan kaynaklanıyor bu uzagin piksellesmesi

suanda böyle

goruntu olceklendirme varmi o var ise genelde ondan kaynaklanıyor bu uzagin piksellesmesi
hayır su zamana kadar yoktu tavsiye olarak olceklendirmeyi 50 yap denildi oyuzden yaptım

Ekler

• basn.webp
    basn.webp
    288.8 KB · Hit: 11
  • busn.webp
    busn.webp
    275.1 KB · Hit: 12
tansiyon yüksek olmasın hoca senin

suanda böyle

hayır su zamana kadar yoktu tavsiye olarak olceklendirmeyi 50 yap denildi oyuzden yaptım
goruntu olceklendirme ile işiniz yok.
1780764482702.webp

benim goruntu keskinlestirme ayarlarim boyle pubg için
başkada yapabilceginiz bir şey yok zaten pubg biraz piksel gozuken bir oyun cs2 gibi bisi bekliyorsaniz oyle bi oyun degil twitchten yayincilarada bakabilirsiniz ayni 144p uzaklik onlardada var maalesef :kekw:

goruntu olceklendirme ile işiniz yok.
Alıntıyı görüntüle
benim goruntu keskinlestirme ayarlarim boyle pubg için
başkada yapabilceginiz bir şey yok zaten pubg biraz piksel gozuken bir oyun cs2 gibi bisi bekliyorsaniz oyle bi oyun degil twitchten yayincilarada bakabilirsiniz ayni 144p uzaklik onlardada var maalesef :kekw:
bende senın gibi ayar yapılmıyor böyle benimkiş

Ekler

• olceklend.webp
    olceklend.webp
    52.4 KB · Hit: 3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,500
Üyeler
197,206