Internet Üzerinden Ufak Kazançlar Sağlayacak Ek İş.

vexlia

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ülkenin ekonomisinin durumu malum bende asgari ücretle bir fabrikada çalışan 20 yaşında bir gencim aileme bakmaya çalışıyorum evlenme hayalim var fakat asgari ücretle bu çok zor malum ben internet üzerinden yapabileceğim 3 5 kuruş dahi olsa getirisi olacak iş arıyorum akşam 5 den sonra evdeyim sabit 8-4 çalışıyorum akşam saatlerinde evde yapabileceğim neler olabilir acaba bana gerçekten duygusal anlamda yaklaşabilecek yardım edebilecek iş önerecek veya öğretecek var mı yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.

Merhaba ülkenin ekonomisinin durumu malum bende asgari ücretle bir fabrikada çalışan 20 yaşında bir gencim aileme bakmaya çalışıyorum evlenme hayalim var fakat asgari ücretle bu çok zor malum ben internet üzerinden yapabileceğim 3 5 kuruş dahi olsa getirisi olacak iş arıyorum akşam 5 den sonra evdeyim sabit 8-4 çalışıyorum akşam saatlerinde evde yapabileceğim neler olabilir acaba bana gerçekten duygusal anlamda yaklaşabilecek yardım edebilecek iş önerecek veya öğretecek var mı yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.
Sanırım girmesi kolay yapması zor sayılabilecek ticaret olur benim önerim. Online veya 2. el uygulamalarından ucuza aldığın ürünü üstüne kar koyarak satmak gibi şeyler deneyebilirsin ama ticaret bence zordur söyleyeyim

Sanırım girmesi kolay yapması zor sayılabilecek ticaret olur benim önerim. Online veya 2. el uygulamalarından ucuza aldığın ürünü üstüne kar koyarak satmak gibi şeyler deneyebilirsin ama ticaret bence zordur söyleyeyim
Zaten o tarz bir iş yapmam çok zor ben internet üzerinden birilerine yardımcı olmak falan anlamında demek istemiştim e ticaret için vakit yok bende sadece akşam 5 den sonra ve pazar günleri evdeyim ayrıca yatırım yapmak için bile çok az param var

Öyle bir iş olsaydı zaten herkes yapardı. Bulsan da dolandırılırsın.

Abi ben oturduğum yerden milyonlar kazanıcam demiyorum 3 5 kuruş sadece ek gelir istiyorum.
Öyle bir şey olsa zaten herkes yapar ve sende çoktan duymuş olursun. Ama o üç beş kuruşunu da dolandırıcılara kolaylıkla kaptırabilirsin. Özellikle ek iş teklifi veren ve böyle bir halyali olan insanları sömüren bazı şirketler var. Sen başka hayal kurmaya çalış. Varsa bir yeteneğin, onu değerlendir. Ek iş olarak bahçe işleri yapan birini tanıyorum. Ağır iş, kimse kendi yapmak istemiyor. Oradan kazanıyor. Öyle bir yeyeneğin varsa olabilir meselâ.

Öyle işler var ki zaten?
Sadece bunu yazacağına örnek verseydin keşke de arkadaş da bilgilenmiş olurdu nasıl yapılır saatlik kazancı nedir vs.
Zaten o tarz bir iş yapmam çok zor ben internet üzerinden birilerine yardımcı olmak falan anlamında demek istemiştim e ticaret için vakit yok bende sadece akşam 5 den sonra ve pazar günleri evdeyim ayrıca yatırım yapmak için bile çok az param var
haklısın vaktin azsa ticaret yapman mümkün olmaz

öyle bir şey yok hocam ancak şöyle olabilir bir yeteneğiniz vardır blenderdan 3d modellemeler yapar satarsınız web site tasarlarsınız bu tür internet işleri yaparsınız ama bunlar içinde eğitimli olmak lazım bilmeden yapamzsınız. onun haricinde borsa da yatırım yapabilirsiniz buda kumar gibi çok sıkıntılı sistemi öğrenmek lazım bilinçsizce yapılan her işlem kayıptır. açıkçası ekmek aslanın ağzında değil midesinde

Merhaba;
Evde yapabileceğin, hali hazırda evinde olan, gözden çıkardığın ama bir değer eden ikinci el eşyaları satmak olabilir dostum. E-Ticaret, dropshipping (stoksuz satış) vb. önerilerde bulunanlara şahit oldum ama bilgi sahibi değilim. Bir araştırabilirsin. Buna ek olarak; senin gibi belli bir mesaisi olan bazı arkadaşlarım ek iş olarak, ev ilaçlama, boya badana gibi belli bir hizmet veren işler yapıyorlar. Hafta sonları yapıyorlar çoğunlukla.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,818
Üyeler
197,056
Son üye
Keos_267
Geri