🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Suntalem alınmaz, masa belki 10-20 yıl kullanılan bir şey. Masif, Mdf ve suntalem kullanmış biri olarak söylüyorum ya masif ya da mdf alın. Ikea diye iyi bir şey beklemeyin. 50k lık sisteminiz varsa 5-6 bini çok görmeyin masaya
iyi bir masa yokki valla

1.6 düştüğünde almıştım canavar gibi masa ama şuan eski fiyatına çıkmış. 2 monitör ve devasa kasa ile kullanıyorum. Gram sallanmıyor.
Hocam bunuda alabilirim eğer 70cm veya 80cm derinlik konusunda karar verebilirsem. Sallantı yok diyorlar buna alttaki tahtadan dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence gene olur gibi sonradan delsek ne farkı olur ki

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Suntalem alınmaz, masa belki 10-20 yıl kullanılan bir şey. Masif, Mdf ve suntalem kullanmış biri olarak söylüyorum ya masif ya da mdf alın. Ikea diye iyi bir şey beklemeyin. 50k lık sisteminiz varsa 5-6 bini çok görmeyin masaya
Hocam ne alalım 5k versek tahtalar hakkında bilgim 0 farkları ne onu bile bilmiyorum

Hocam ne alalım 5k versek
bu ayaklar uyumlu mu hocam bu masaya?
Tüm deliller uymuyormuş sanırım baktımda delsek ne olur acaba? 20mm de kalınlığı var çokta delemeyiz gibi.

Yer olsa alırdım cidden iyiymiş ama malesefki işte

1.6 düştüğünde almıştım canavar gibi masa ama şuan eski fiyatına çıkmış. 2 monitör ve devasa kasa ile kullanıyorum. Gram sallanmıyor.
ne zaman düşmüştü 1.6 lara yakın zamanda ise almak icin beklerim

motorlu masa önerisi olan varmı? ayakta çalışmak için

ikea bana sallanır gibi geldi. ikeanin sunta ürünleri de baya dandik ya darbeye gelmiyor göçüyor hemen. Bi de bazılarinin içinde boşluklar bırakıyorlar. Orta direği de yok sallantı yapar. Diğer masanin suntasi daha saglamdir, daha ucuz, direği de var sallanri yapmaz. ikeada vida takarken vida yerleri dağılıyor ben guvenmiyorum o ayakların saglam olacagina

Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
Bazi ikea masaları kartondan bal peteği şeklinde yapılıyor onlar çok sağlam değil

2-3bin liraya Pazar yerlerinde rastgele markaların daha kullanışlı masaları var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,838
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri