Claw's Rajin Blaze Mouse İlk Siparişe Özel 400tl

Reaksiyon skoru
23
ilk alışverişe özel 150tl kuponla birlikte 400tl oluyor alınır mı? emin değilim ama kablosuz ve standlı olması gözüme çarptı bu fiyata

ilk alışverişe özel 150tl kuponla birlikte 400tl oluyor alınır mı? emin değilim ama kablosuz ve standlı olması gözüme çarptı bu fiyata
İlk alışverişe özel kuponun alt limiti 750 TL.

İlk alışverişe özel kuponun alt limiti 750 TL.
1780919374596.webp

anladım ama uygulandı diyor bende çok anlamıyorum bu konulardan

Sıcak fırsatlara konu açmadan önce baksanız keşke akakceden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 20319.webp
    20319.webp
    21 KB · Hit: 233
aiminoğlu mouse

Beyler bu fiyat normal mi çok ucuz değil mi ?

ben tavsiye etmiyorum evde suan kullanıyorum, cihazın uygulaması var fakat %75 %50 %25 ve sonra bitiyor tam göstermiyor.Bazen hatta günde 1 kez kopup tekrar baglanıyor bi 5 saniye yok mouse.Type c portu sallanıyor standen sarj oluyor elbette ve ne hikmetse tam dolmuyor dolsada doluyor gösteriyor anlayamıyorsunuz yani tam doldugunu biraz daha verip % gösteren versiyonunu alın kanımca zaten kaliteli bi tasarımı yok ...

Hocam 400 tlyse eğer mükemmel şuan kırık dökük bir mouse oluyor bu fiyata ne kadar skatezi falan kötü olsada 400 lira lan 400
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben tavsiye etmiyorum evde suan kullanıyorum, cihazın uygulaması var fakat %75 %50 %25 ve sonra bitiyor tam göstermiyor.Bazen hatta günde 1 kez kopup tekrar baglanıyor bi 5 saniye yok mouse.Type c portu sallanıyor standen sarj oluyor elbette ve ne hikmetse tam dolmuyor dolsada doluyor gösteriyor anlayamıyorsunuz yani tam doldugunu biraz daha verip % gösteren versiyonunu alın kanımca zaten kaliteli bi tasarımı yok ...
400 liraya adam günahını vermez mouse veriyorlar şu dediklerinin bı anlamı yok bence

Geri