Yardım Ddr5 Ramin Degisim/İade Hakkı Doğdu

mkurtulus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Merhaba
Xpg ddr5 RAM’im arızalanmıştı endeks bilgisayara ürünü götürdüm ürün değişim veya iade şeklinde Rma raporu sunuldu şimdi rapor sonucunda faturadaki fiyatı iade ne oldu ediyorlar (2500 TL) yada değişim .” şu an emsalleri 17.000 TL ürün gaminggen TR faturalı sizce süreç nasıl işler daha önce başına gelen var mı parayı iadesi yapmaya kalkarlarsa nasıl bir yol izlemem lazım

Merhaba
Xpg ddr5 RAM’im arızalanmıştı endeks bilgisayara ürünü götürdüm ürün değişim veya iade şeklinde Rma raporu sunuldu şimdi rapor sonucunda faturadaki fiyatı iade ne oldu ediyorlar (2500 TL) yada değişim .” şu an emsalleri 17.000 TL ürün gaminggen TR faturalı sizce süreç nasıl işler daha önce başına gelen var mı parayı iadesi yapmaya kalkarlarsa nasıl bir yol izlemem lazım
Vay uyanıklar. Eğer İade alacaksan o fiyatı kabul etme thh ye başvur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürünun fiyatı aynı olmadığını ve çok kazandığını şuan ki değerinden iadesini istemek doğal hakkın.

Mail değişim iste, kabul etmezlerse thh’ye git. Lehine karar çıkar zaten

bende xpg ram arızalı idi vatandan almıştım servise yolladım (yollarken para iadesi kabul etmiyorum diye yazmıştım) arıza saptandı sizinki gibi direk 0 ını yolladılar

Vay uyanıklar. Eğer İade alacaksan o fiyatı kabul etme thh ye başvur

Ürünun fiyatı aynı olmadığını ve çok kazandığını şuan ki değerinden iadesini istemek doğal hakkın.
Firma şuan iade demedi yanlış anlattım. Sonuç 48 saat sonra belli olacak

Ben gaminggen ve yan şirketi beta plus elektronik firma ismi görünce direk kaçıyorum o kadar kötü ki bu süreçleri

Hem gamingg TR hem endeks bilişim ürünün sorumlulugunu üstüne almıyor. Thh basvurda bulunacağım

TR de bu tarz süreçleri yokuşa sürmeyen var mı ki? Hepsi aynı ... laciverti.
Ben bu ikisinde yaşadım o yüzden öğrendim beta plusın gaminggen tr olduğunu. 1k fazla veririm Amazon vs alacaklarımı alıyorum şuana kadar da sıkıntı yaşamadım bu global sitelerden

Ben bu ikisinde yaşadım o yüzden öğrendim beta plusın gaminggen tr olduğunu. 1k fazla veririm Amazon vs alacaklarımı alıyorum şuana kadar da sıkıntı yaşamadım bu global sitelerden
Zaten Amazon ve biraz da HB yi ayrı tutmak lazım. Gerisi benzer

Hem gamingg TR hem endeks bilişim ürünün sorumlulugunu üstüne almıyor. Thh basvurda bulunacağım
Vakit kaybetme. Uzun süren bir süreç. Firmaya THH ye bildireceğini söyledin mi?

+60 aile fertlerim bile artık amazonu tercih ediyor hocam öyle söyleyeyim o kadar güvenilirler

+60 aile fertlerim bile artık amazonu tercih ediyor hocam öyle söyleyeyim o kadar güvenilirler
Bizim Türk firmaları hep bir kurnazlık peşinde hepsinjn derdi Para ötekilerin derdi de para ama bunu müşteri memnuniyeti ile sağlıyor bizdekiler de müşteriye satayım sonrasi umrumda degil memnuniyeti Kim takar kafasında

Zaten Amazon ve biraz da HB yi ayrı tutmak lazım. Gerisi benzer

Vakit kaybetme. Uzun süren bir süreç. Firmaya THH ye bildireceğini söyledin mi?
Söyledim bana söyledikleri yasal olarak 2 yıl garantisi var 2 yıl geçtiği için birsey yapamayız gerekli belgeleri sunarız şeklinde konuştular bende thh dilekçe yazacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,981
Üyeler
197,593
Son üye
Mehmetcn97202
Geri