❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

Süper fiyat, normalde ilk çıktığında 25k olması gerekiyordu 27k dan aşşağı vermediler, şimdi 25'in altında ( o zaman dolar 36-38 lira gibiydi) , kısacası karta ihtiyacı olan alsın, al sat yapacaksanız 3k kar için milletin hakkını yemeyin.

Bende bu kartı istiyordum ama 17k'dan 9060xt 16gb alabilince onu aldım, dedim Fsr vs idare ederiz bir sonraki nesle bakarım artık 2k native high fps kartını. Bu direk undervolt ile hem çok yakmaz hem de 9070xt'den biraz az performans, bu fiyata gerçekten iyi.
Arkadaş için alacaktım onun kredi kartı olmadığından ama ilk dk daha stok bitti. Al sat yapacaklardan maalesef bizlere kalmıyor

Bitmiş

Ne varsa VATAN'da var. Az yapıyor ama öz yapıyor. Çok iyi indirimler yapıyor.
helal olsun valla yiğidi öldür hakkını yeme ''durmadan reklam basıp olur olmadık influencerlarla sözde kampanya yapan sözde teknoloji mağazasıyız'' diyenlere taş çıkarır vatan. içimden bir ses bi turda nvidiadan kampanya yapacak yine diyor

38500 ekliyor sepete artık

helal olsun valla yiğidi öldür hakkını yeme ''durmadan reklam basıp olur olmadık influencerlarla sözde kampanya yapan sözde teknoloji mağazasıyız'' diyenlere taş çıkarır vatan. içimden bir ses bi turda nvidiadan kampanya yapacak yine diyor
O sırada aldığımız ürünü iptal eden iptalmarkt. 750tl kupon verdiler alacağın ürün olmadıktan sonra ne işe yarayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilanlara koyulmus bile XD:mad:
Zaten belliydi ihtiyacı olanların değil de al sat yapanların yamyamlık yaptığı.

tv yanına çok güzel setup yapılırdı bununla alanlara hayırlı olsun

O sırada aldığımız ürünü iptal eden iptalmarkt. 750tl kupon verdiler alacağın ürün olmadıktan sonra ne işe yarayacak

Zaten belliydi ihtiyacı olanların değil de al sat yapanların yamyamlık yaptığı.
Yorum yok insallah ellerinde patlar.

Aldım vallahi bir 300 üstü tik yapmışımdir.
5080 saticaktim idarelikk işi mi görür 6090 beklicez 😂

tv yanına çok güzel setup yapılırdı bununla alanlara hayırlı olsun
Güzel TV kanalı açar iyi Metin2 farmi task bar farmi yapar 😂😂

Geri