Yeni Laptop Aldım Acil Destek

Semihh12

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yeni laptop aldım ama wifi görmüyor dokunma yeri algılamıyor ve görev yöneticisinde büsürü hata var iade mi etmeliyim kendim halledebilirmiyim

Ekler

• 1000014492.webp
    1000014492.webp
    753.5 KB · Hit: 40
Merhaba yeni laptop aldım ama wifi görmüyor dokunma yeri algılamıyor ve görev yöneticisinde büsürü hata var iade mi etmeliyim kendim halledebilirmiyim
driverları yükle.
bunu yapsana bi ünlemlerin gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam. onların çözümü var dediğim olamzsa ytde arat
1781018947727.webp

Win 11 driverlara win 10 a yüklüyorsan hata verebilir

Win 11 driverlara win 10 a yüklüyorsan hata verebilir
Cihazı yeni aldım şıfır açtığım gibi hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driverları yükle.
bunu yapsana bi ünlemlerin gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam. onların çözümü var dediğim olamzsa ytde arat
Alıntıyı görüntüle
Reis öyle bi Simge yok bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driverleri yükle bi
İnternette yok nasıl yapabilrim

Kanka Windows update yaz güncelleme falan vardır veya driver istiyordur tahminimce onları yaptıktan sonra düzelir sıkıntı kalmaz. Cihazın modeli ne? arkadaşım üniye götürmek için laptop alacak laptop bakıyoruz da.

Kanka Windows update yaz güncelleme falan vardır veya driver istiyordur tahminimce onları yaptıktan sonra düzelir sıkıntı kalmaz. Cihazın modeli ne? arkadaşım üniye götürmek için laptop alacak laptop bakıyoruz da.
(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorum

Kanka driver sorunu yüksek ihtimal de driver kurmak için de internete bağlanmak gerek 😅 kablo ile bağlanmayı deneyemez misin ? Yoksa aldığın yere götür veya iletişime geç yani bir çözüm yolu bulsunlar yoksa iade edeceğini söyle sıfır cihaz zaten sıkıntı yaşamazsın muhtemelen.

drıverlerı telefona yukle usb ıle laptopa at veya format usb varsa format at

Geri