Driverleri yükle biMerhaba yeni laptop aldım ama wifi görmüyor dokunma yeri algılamıyor ve görev yöneticisinde büsürü hata var iade mi etmeliyim kendim halledebilirmiyim
driverları yükle.Merhaba yeni laptop aldım ama wifi görmüyor dokunma yeri algılamıyor ve görev yöneticisinde büsürü hata var iade mi etmeliyim kendim halledebilirmiyim
Cihazı yeni aldım şıfır açtığım gibi hata veriyorWin 11 driverlara win 10 a yüklüyorsan hata verebilir
Reis öyle bi Simge yok bendedriverları yükle.
bunu yapsana bi ünlemlerin gitmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam. onların çözümü var dediğim olamzsa ytde arat
Alıntıyı görüntüle
İnternette yok nasıl yapabilrimDriverleri yükle bi
(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorumKanka Windows update yaz güncelleme falan vardır veya driver istiyordur tahminimce onları yaptıktan sonra düzelir sıkıntı kalmaz. Cihazın modeli ne? arkadaşım üniye götürmek için laptop alacak laptop bakıyoruz da.
Format win 11 attın mı(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorum
Format win 11 attın mı(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorum
Bir de telefonu USB ile bağlayıp internet paylaşma gibi Bir şey vardı. Onu dene istersen Windows update bir açılsa hepsini halledecek kendi kendine muhtemelen.(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorum
attığın foto var görüyorumReis öyle bi Simge yok bende