Pc İçin Gamepad Önerisi

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
89
Son düzenleme:
Genellikle hikayeli oyunlarda kullanacağım yarış oyunları vs. çok oynamam benim için önemli olan şey şarjlı olması bütçe 4000₺ civarı ama gerekirse biraz daha çıkabilir veya düşebilirim drift yapmaması da aynı şekilde benim için önemli ben bu kolu buldum sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir
Ben 8BitDo kullanıyom memnunum hall effectli hep

Diğerleri için bir şey diyemem 8BitDo malzemesi güzel ele iyi oturuyor titreşim motorları çok güzel çalışıyor hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar cyberpunk 2077 ve ghost of tsushima oynadım çok güzel kol şarjı uzun gidiyor. Benim aldığım model şeffafmış ben bilmiyordum siyah ama şeffaf bi kaplama içinde titreşim motorları çalışınca gözüküyor.

Diğerleri için bir şey diyemem 8BitDo malzemesi güzel ele iyi oturuyor titreşim motorları çok güzel çalışıyor hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar cyberpunk 2077 ve ghost of tsushima oynadım çok güzel kol şarjı uzun gidiyor.
anladım bana da 8bitdo mantıklı geliyor teşekkürler ama diğer forumlarda bazı arkadaşlar 2000tl civarındaki kolları da önermişlerde acaba aradaki 3000tl fazla fiyatı vermeye değer mi o konuda kararsız kaldım

Son düzenleme:
anladım bana da 8bitdo mantıklı geliyor teşekkürler ama diğer forumlarda bazı arkadaşlar 2000tl civarındaki kolları da önermişlerde acaba aradaki 3000tl fazla fiyatı vermeye değer mi o konuda kararsız kaldım
Cyclone 2 alabiliyorsan paran varsa al, aradaki farka değer.

Cyclone 2 alabiliyorsan paran varsa al, aradaki farka değer.
peki hocam bunun gibi gamepadler ile aralarındaki 3000tl fiyat farkı değer mi tam emin olamadım

Genellikle hikayeli oyunlarda kullanacağım yarış oyunları vs. çok oynamam benim için önemli olan şey şarjlı olması drift yapmaması da aynı şekilde benim için önemli ben bu kolu buldum sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir
Trendyoldan bir tane almıştım 2 sene oldu kullanalı ancak bazen analog full aşağıya yönlendiriyor oyunlarda karakteri bağlantıyı kesip tekrar bağlayınca düzeliyor

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum daha sarj sorunu veya bağlantı kompa gibi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım mükemmel

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum daha sarj sorunu veya bağlantı kompa gibi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım mükemmel
teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trendyoldan bir tane almıştım 2 sene oldu kullanalı ancak bazen analog full aşağıya yönlendiriyor oyunlarda karakteri bağlantıyı kesip tekrar bağlayınca düzeliyor
o fiyatlara çıkmaktan vazgeçtim hocam gereksiz gelmeye başladı 2000TL civarı gamepadlere yöneldim

teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyatlara çıkmaktan vazgeçtim hocam gereksiz gelmeye başladı 2000TL civarı gamepadlere yöneldim
Bende 500 tl ye almıstım 700 tl olmus ne tarz oyunlar oynicaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,345
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri