🔥İndirim Thermaltake View 380 850w Gold Pembiş Kasa 6.999 TL

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,222
🍁İçindeki psu B tier. İlerde evlenince eşinize hediye edersiniz ucuzken alın normalde 9k civarlarında olması lazım.
🍁ATX anakart destekliyor.
🍁360mm sıvı soğutma desteği var.
🍁415mm GPU sığıyor.

LİNK:

Kasa bos halde kactan cikar acaba icindeki psu yu alip kardesimin pc ye takmayi dusundum bi an

Geçenlerde forumda pembe mouse öneriliyordu. Bu kasa tam o arkadaşların kasası. Senin verdiğin tavsiye de biraz sakat hoca. Evlendikten sonra bu kasayı gören kadın boşanır. Benden söylemesi.

Kasa bos halde kactan cikar acaba icindeki psu yu alip kardesimin pc ye takmayi dusundum bi an
3-4 arası gidebilir hocam da pembe kasanın alıcısını bulman biraz zor olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde forumda pembe mouse öneriliyordu. Bu kasa tam o arkadaşların kasası. Senin verdiğin tavsiye de biraz sakat hoca. Evlendikten sonra bu kasayı gören kadın boşanır. Benden söylemesi.
Kadın milletinden yüzümüz hiç gülmedi be Orhan.

3-4 arası gidebilir hocam da pembe kasanın alıcısını bulman biraz zor olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kadın milletinden yüzümüz hiç gülmedi be Orhan.
Yemedi ya ben alirim bu benim elimde kalir ondan sonda birde bunu aslan gibi kullanmaya kalkarim 😂😂

Bizim pembiş kasayı siyah poşete koy usta

6500 iken alsam mı dedim nedense güzel gözüküyor pembe felan önemli değil 😂

pempe setub alsam rezil olurum o yüzden almıyorum :(

hocam ben vetro m3 kullandım bir dönem pembe caseler güzel duruyor kız rengi diye toplumsal dayatmalar çok boş renk ve zevk meselesi hyte y70 in pembesinden 10 tane satmışımdır ve 4 tanesi erkek müşteriydi içine sistem dizip teslim ettim

Geri