Yüksekliği Ayarlanabilir Masa Önerisi

Reaksiyon skoru
93
Bütçe
20.000
merhaba uzun ömürlü kaliteli birşeyler arıyorum bütçe 15k 20k civarı parasına değecek bir şey varsa daha fazlada öderim

Bu marka kaliteli hocam iyice araştırabilirsiniz, bi arkadaşımda var sağlam yani motoru vesaire.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu da sanırım tr markası bunla ilgili bi bilgim deneyimim yok ama uygun fiyatlı f/p duruyor bakabilirsiniz birde indirim gözüküyor şuan fiyattı iyi yani.

Bu marka kaliteli hocam iyice araştırabilirsiniz, bi arkadaşımda var sağlam yani motoru vesaire.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu da sanırım tr markası bunla ilgili bi bilgim deneyimim yok ama uygun fiyatlı f/p duruyor bakabilirsiniz birde indirim gözüküyor şuan fiyattı iyi yani.
evet 2 markayıda araştırdım benim en önemli takıntım masanın asla sallanmaması lazım alttaki markayla iletişime geçip sordum çok çok hafif sallanma ihtimali var v.s diyolar bilemedım 180x80 almayı düşünüyorum

evet 2 markayıda araştırdım benim en önemli takıntım masanın asla sallanmaması lazım alttaki markayla iletişime geçip sordum çok çok hafif sallanma ihtimali var v.s diyolar bilemedım 180x80 almayı düşünüyorum
Hocam malzeme kalitesi ve yere tutunmasıyla alakalı o üzerine belirli bi ağırlık koyduktan sonra sallanma zaten minimumda olur ama komple önüne geçilemez onun.

Geçenlerde ikeada vardi 9 kya indirimde oraya bir bak istersen

Hocam malzeme kalitesi ve yere tutunmasıyla alakalı o üzerine belirli bi ağırlık koyduktan sonra sallanma zaten minimumda olur ama komple önüne geçilemez onun.
peki yükseklik ayarlı değilde normal düz masalardan önerin var mı

peki yükseklik ayarlı değilde normal düz masalardan önerin var mı
Hocam öylesini imkan varsa ikea gibi mağazalara gidip görerek alabilirsin daha sağlıklı olur. Benim bildiğim marka yok fakat gidip kendinde yaptırabilirsin sanırım daha uyguna gelir öylesi, daha sağlam ve istediğin ölçülerde özel bi masa olmuş olur.

Hocam öylesini imkan varsa ikea gibi mağazalara gidip görerek alabilirsin daha sağlıklı olur. Benim bildiğim marka yok fakat gidip kendinde yaptırabilirsin sanırım daha uyguna gelir öylesi, daha sağlam ve istediğin ölçülerde özel bi masa olmuş olur.
şuan Karr O-Flex duo almış bulunmaktayım gelince paylaşacam ayrı olarak ikeadan
1781076400131.webp
şöyle bir şey almayı düşünüyorum

masa elime ulaştı kurulumu yaptım hiçbir sorunu yok sadece boyutu ve ağırlığından dolayı tek başına kurulum yapmak imkansız gibi bir şey ve çok yorucu sallanma problemide yok baya kaliteli duruyor

Bende bu var 3/4 ay önce 13.500₺ ye almıştım. Şimdiki fiyatını hak etmiyor ama usb-a/c şarj çıkışı, kablosuz şarj, çekmece, çarpışma önleyici ve kulaklık asma aparatı gibi ekstraları mevcut. Çok elzem özellikler olmasada konudan görüp almak isteyen olursa diye yazıyorum.

Ekler

• IMG_5953.webp
    IMG_5953.webp
    128.4 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,052
Üyeler
198,464