legned1337
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Bütçe
- 20.000
merhaba uzun ömürlü kaliteli birşeyler arıyorum bütçe 15k 20k civarı parasına değecek bir şey varsa daha fazlada öderim
evet 2 markayıda araştırdım benim en önemli takıntım masanın asla sallanmaması lazım alttaki markayla iletişime geçip sordum çok çok hafif sallanma ihtimali var v.s diyolar bilemedım 180x80 almayı düşünüyorumBu marka kaliteli hocam iyice araştırabilirsiniz, bi arkadaşımda var sağlam yani motoru vesaire.![]()
UPDO Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Ofis Bilgisayar Çalışma Masası
UPDO Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Ofis Bilgisayar Çalışma Masası, ergonomik tasarımıyla konforlu ve sağlıklı bir çalışma deneyimi sunar. 72,5–121,5 cm arasında ayarlanabilen yüksekliği, sessiz (<50 dB) çift motoru ve 25 mm/s kaldırma hızıyla ideal performans sağlar. Melamin kaplı...tischkoenig.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu da sanırım tr markası bunla ilgili bi bilgim deneyimim yok ama uygun fiyatlı f/p duruyor bakabilirsiniz birde indirim gözüküyor şuan fiyattı iyi yani.![]()
O-Flex Duo Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa
O-Flex Duo elektrikli ve yükseklik ayarlı çift motorlu çalışma masası, güçlü motor sistemi ve şık siyah ayak tasarımıyla ergonomik ve konforlu bir çalışma sunar.karr.store
Hocam malzeme kalitesi ve yere tutunmasıyla alakalı o üzerine belirli bi ağırlık koyduktan sonra sallanma zaten minimumda olur ama komple önüne geçilemez onun.evet 2 markayıda araştırdım benim en önemli takıntım masanın asla sallanmaması lazım alttaki markayla iletişime geçip sordum çok çok hafif sallanma ihtimali var v.s diyolar bilemedım 180x80 almayı düşünüyorum
peki yükseklik ayarlı değilde normal düz masalardan önerin var mıHocam malzeme kalitesi ve yere tutunmasıyla alakalı o üzerine belirli bi ağırlık koyduktan sonra sallanma zaten minimumda olur ama komple önüne geçilemez onun.
Hocam öylesini imkan varsa ikea gibi mağazalara gidip görerek alabilirsin daha sağlıklı olur. Benim bildiğim marka yok fakat gidip kendinde yaptırabilirsin sanırım daha uyguna gelir öylesi, daha sağlam ve istediğin ölçülerde özel bi masa olmuş olur.peki yükseklik ayarlı değilde normal düz masalardan önerin var mı
bende xdrive toprak serisi masa var memnunum.peki yükseklik ayarlı değilde normal düz masalardan önerin var mı
şuan Karr O-Flex duo almış bulunmaktayım gelince paylaşacam ayrı olarak ikeadanHocam öylesini imkan varsa ikea gibi mağazalara gidip görerek alabilirsin daha sağlıklı olur. Benim bildiğim marka yok fakat gidip kendinde yaptırabilirsin sanırım daha uyguna gelir öylesi, daha sağlam ve istediğin ölçülerde özel bi masa olmuş olur.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam çekmece de güzel duruyor açıkçası alınır.şuan Karr O-Flex duo almış bulunmaktayım gelince paylaşacam ayrı olarak ikeadan Alıntıyı görüntüle şöyle bir şey almayı düşünüyorum
sağolunŞimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam çekmece de güzel duruyor açıkçası alınır.