🔥İndirim 7800x3d 13.120 TL - 9800x3d 21.222 TL 🔥 🔥

Garanti pay ile alırsam uygulama içi taksit yapılıyor mu acaba bilen var mı

Dün amazondan aynı satıcıdan 23 bine sipariş etmiştim şimdi iptal edip 21 bine burdan sipariş ettim ama amazondaki iptal olur mu bugün teslim gözüküyor çünkü

dfsbilgisayarla ilgili çok kötü yorumlar mevcut arkadaşlar dikkat edin.

7800x3D çektim bir tane. maximum karta peşin fiyatına 2 taksite bölüyor bu arada bilginiz olsun.

Son düzenleme:
7600x için az mı fiyat 7 yazmıstım ama
Hocam ikinci el piyasasından çok anlamam ama sizin işlemcinin bir üst modeli 9600x olanı 9 bin tl ye güvenilir satıcılarda bulunuyor. Yüzde olarak hesaplarsak alıcı 9 k sıfır yeni nesil işlemci yerine %35 indirimle 6 k'ya sizden ikinci el bir önceki nesil modeli alması sizin açınızdan gayet makul.

dfsbilgisayarla ilgili çok kötü yorumlar mevcut arkadaşlar dikkat edin.
Neden durduk yere firmayı karaladın bilemedim. Benim 200m yakınımda ufak bir dükkanları var gittiğinde her türlü yardımcı oluyorlar. Ben şimdiye kadar biri Amazon üzerinden biri pttavm üzerinden 2 tane işlemci aldım buradan hiç bir sorun yaşamadım. AL bak bunlar da kanıtı. Firma çalışanı damgası yemeyelim.
Ekran görüntüsü 2026-06-10 092910.webp
Ekran görüntüsü 2026-06-10 092931.webp

Mantıklı, yapılabilir.
Reis ihtiyacına göre karar vermelisin bence. Bilgisayarında radaki fiyat farkına değecek bir yükseltme alacaksan o zaman yapabilirsin dediğini
Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.
FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu?

Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.
FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu
Sadece hikayeli oyun için gereksiz hocam.

Dün amazondan aynı satıcıdan 23 bine sipariş etmiştim şimdi iptal edip 21 bine burdan sipariş ettim ama amazondaki iptal olur mu bugün teslim gözüküyor çünkü
İade olur üstad merak etme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu?
Sadece AAA oyunlar için mantıklı olacağını düşünmüyorum . Bana sorarsan devam 7600 den .

Fps oyunu oynamıyorsan 7800x3d gereksiz harcama olur hocam. Bu arada ekran kartınız güzelmiş güle güle kullanın modeli nedir acaba?

Geri