Valla ben de 3 ay bekledim baktım inmiyor aldım yapacak bir şey yokARTIK 9800X3D düşsün ya zorla bana bu işlemciyi aldıracaklar 10K olmadan almicam ki![]()
iade edersin en fazlaDün amazondan aynı satıcıdan 23 bine sipariş etmiştim şimdi iptal edip 21 bine burdan sipariş ettim ama amazondaki iptal olur mu bugün teslim gözüküyor çünkü
Hocam ikinci el piyasasından çok anlamam ama sizin işlemcinin bir üst modeli 9600x olanı 9 bin tl ye güvenilir satıcılarda bulunuyor. Yüzde olarak hesaplarsak alıcı 9 k sıfır yeni nesil işlemci yerine %35 indirimle 6 k'ya sizden ikinci el bir önceki nesil modeli alması sizin açınızdan gayet makul.7600x için az mı fiyat 7 yazmıstım ama
Neden durduk yere firmayı karaladın bilemedim. Benim 200m yakınımda ufak bir dükkanları var gittiğinde her türlü yardımcı oluyorlar. Ben şimdiye kadar biri Amazon üzerinden biri pttavm üzerinden 2 tane işlemci aldım buradan hiç bir sorun yaşamadım. AL bak bunlar da kanıtı. Firma çalışanı damgası yemeyelim.dfsbilgisayarla ilgili çok kötü yorumlar mevcut arkadaşlar dikkat edin.
Mantıklı, yapılabilir.
Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.Reis ihtiyacına göre karar vermelisin bence. Bilgisayarında radaki fiyat farkına değecek bir yükseltme alacaksan o zaman yapabilirsin dediğini
Sadece hikayeli oyun için gereksiz hocam.Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.
FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu
Ben sorun yaşamadım dfs bilgisayrladfsbilgisayarla ilgili çok kötü yorumlar mevcut arkadaşlar dikkat edin.
İade olur üstad merak etme.Dün amazondan aynı satıcıdan 23 bine sipariş etmiştim şimdi iptal edip 21 bine burdan sipariş ettim ama amazondaki iptal olur mu bugün teslim gözüküyor çünkü
Sadece AAA oyunlar için mantıklı olacağını düşünmüyorum . Bana sorarsan devam 7600 den .Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.
FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu?
Fps oyunu oynamıyorsan 7800x3d gereksiz harcama olur hocam. Bu arada ekran kartınız güzelmiş güle güle kullanın modeli nedir acaba?Bende de aynı durum var 7600x işlemcimle gül gibi geçinip gidiyorum arada 7800x3d geçme vakrimi diye aklımı takılıyor.
FPS oyunu oInline oyun oynamıyorum sadece AAA oyunlar oynadığımı düşünürsek 4070ti super ile beraber mantıklı olur mu?