Yardım Bilgisayar Kasası İçin Öneri

KUBAY

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1500
İyi forumlar herkese . MicroATX bir bilgisayar topladım . Şuan her şey elimde ama sadece kasa kaldı . Tamperli istiyorum hava akışı iyi olan bir kasa öneriniz var mı ?

Toz filtresi mi ben mi yanlış gördüm :D

Bence kasa da 2. Ele bakilmali uygun bir sey bulursun belki.

Dostum Ankara'da mısın? Elimde fazladan bir kasa var. Fanlarla beraber uygun bir fiyata bırakabilirim elden teslim istersen.

Ya ikinci ele güvenemiyorum yalan olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkıntısı benim bankama taksit yapmıyor,
Sonucta sadece kasa oldugu icin dedim. Tek vasfi hava akisi butcede zaten az oldugu biraz sikinti onun haricinde sorun olacagini dusunmuyorum sahsen hic 2.el pc kasasi almadim anca figur model arac vs aldim sagolsun saticilar cok iyi paketlemisti sorun olmadi hic.

Sonucta sadece kasa oldugu icin dedim. Tek vasfi hava akisi butcede zaten az oldugu biraz sikinti onun haricinde sorun olacagini dusunmuyorum sahsen hic 2.el pc kasasi almadim anca figur model arac vs aldim sagolsun saticilar cok iyi paketlemisti sorun olmadi hic.
Daha önce baktım ikinci el e . Bulunduğum şehirde bulamadım adam akılıı . O yüzden bende sıfır almaya karar verdim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların hepsi aklımda vardı zaten ama senin ilk attığın beni daha çok cezbetti . Onunda tek sıkıntısı kasa kapalıyken RGB açık duruyor herhalde onu söndürmenin bir yolu var mı ?

Geri