Yardım Poco F6'dan Hangi iPhone Modeline Geçilir?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Merhaba dostlar iyi forumlar,
EU Rom kurulu (+KernelSU Next) bir Poco F6 kullanıyorum. Pi döngüsü ~720.

Telefonun kendisinden her ne kadar memnun olsamda yazılımı ve kamerası için aynı şeyi söyleyemem. Global rom zaten rezalet ama EU rom bile çok gereksiz şeyler ile dolu. Boşta pil tüketimi oldukça fazla. AOSP tabanlı custom romlar denedim ancak onlarda da integry problemi (her ne kadar çözülse de 2 gün sonra yine bozuluyor), KernelSU modüllerinin düzgün çalışaması, HyperOS'taki oyun akıcılığının (cidden) yarısını bile verememe problemleri derken gerçekten bu işlerden bunaldım.

iPhone her ne kadar popüler kültür olsa bile, deneyimlemek istiyorum. Sonuçta deneyimlemediğimiz her şeyin cahiliyiz 😀. Bir iPhone model telefon kullanmak istiyorum.

Performans konusunda (Snapdragon 8s Gen 3) Poco F6 ile denk olan ve ucuz olan bir iPhone modeli önerir misiniz? Y.D düşünüyorum çünkü TR alacak kadar bütçem yok.

Fikirlerinizi bekliyorum

performans olarak a16 bakabilrsin herhalde, 120hz ve pil olarak da üzmemesi gerekiyorsa 14pm alman lazım 20 küsür gibi.

Max 25

14 Pro Max'e geçersem beni üzecek ve sevindirecek şeyler nedir hocam?
Fotoğraf ve video sevindirir instagram vs. onun dışında yapay zeka bile alamayacak. Pil de azalma olur yani pro max de olsa yeniler gibi değil şarj da yavaş, Type c yok bence eksi yani toplayınca 15 pro/pm altını önermiyorum. En azından yapay zeka çok zayıf da olsa var ve type c geliyor. Senin ne istediğin de önemli biraz daha hızlı şarj ekran ve yapay zeka istiyorsan S24 Ultra tarafına da bakabilirsin
örnek daha düşük fiyata mutlaka vardır:

Fotoğraf ve video sevindirir instagram vs. onun dışında yapay zeka bile alamayacak. Pil de azalma olur yani pro max de olsa yeniler gibi değil şarj da yavaş, Type c yok bence eksi yani toplayınca 15 pro/pm altını önermiyorum. En azından yapay zeka çok zayıf da olsa var ve type c geliyor. Senin ne istediğin de önemli biraz daha hızlı şarj ekran ve yapay zeka istiyorsan S24 Ultra tarafına da bakabilirsin
O zaman bütçeyi zorlayıp 15 PM almak daha mantıklı. Yapay zeka konusunda neden bu kadar gerideler acaba?..

@xberke hocam yaşıdığım yerdeki bir esnafı aradım ve ellerinde olduğunu söyledi (15 pro max y.d) fiyatı 28k imiş. Kendi telefonumu 10'dan sayacaklarını ve üste 18k tl istediklerini söylediler.

@xberke hocam yaşıdığım yerdeki bir esnafı aradım ve ellerinde olduğunu söyledi (15 pro max y.d) fiyatı 28k imiş. Kendi telefonumu 10'dan sayacaklarını ve üste 18k tl istediklerini söylediler.
28 iyi ama f6 yı kendin 15 den satamazmısın 10 az geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman bütçeyi zorlayıp 15 PM almak daha mantıklı. Yapay zeka konusunda neden bu kadar gerideler acaba?..
Google ve Samsung çok çalıştı Apple yapamadı şimdi gemini gelecek

28 iyi ama f6 yı kendin 15 den satamazmısın 10 az geldi
İşten çıktıktan sonra neredeyse tüm çarşıyı turladım ve en yüksek 13.5k teklif verdiler. İyi teklif aslında. Bugün verilimin yedeğini alıp cihazı sıfırlayacağım ve yarın gidip satacağım inşallah..

Google ve Samsung çok çalıştı Apple yapamadı şimdi gemini gelecek
Bahsettiğiniz ortak çalışmalı yapay zeka 15 pm için geçerli mi?

İşten çıktıktan sonra neredeyse tüm çarşıyı turladım ve en yüksek 13.5k teklif verdiler. İyi teklif aslında. Bugün verilimin yedeğini alıp cihazı sıfırlayacağım ve yarın gidip satacağım inşallah..

Bahsettiğiniz ortak çalışmalı yapay zeka 15 pm için geçerli mi?
Direk androidden iPhone a veri aktarımı var biliyorsun dimi tam tersi de WhatsApp dahil, iki ucu type c kablo ile çoğu şey aktarılıyor.
15 pro ve üstü alıyor ama hafif versiyonu gibi asıl alacak olan 12 gb ramli 17 air ve pro serisi galiba.

Direk androidden iPhone a veri aktarımı var biliyorsun dimi tam tersi de WhatsApp dahil, iki ucu type c kablo ile çoğu şey aktarılıyor.
Önce telefonu satacağım hocam. Yani satacağı yerden hemen 15 pm almayacağım.
15 pro ve üstü alıyor ama hafif versiyonu gibi asıl alacak olan 12 gb ramli 17 air ve pro serisi galiba.
vay be 16 Pro Max bile tam almayacak garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,042
Üyeler
198,683
Son üye
emrekuscu

Geri