Hyper X Cloud 3 S Yazılım Sorunu

alalı 7 8 ay oldu cok büyük beklentilerle aldım çok fazla eq denedim w11 de geliştirmeler olmadığı için w10 a geçtim yinede oyunlarda istediğim sesi alamadım ses kasılmıyor. en son hyperx le alakalı uygulamaları diğer ses uygulamalarını kaldırdım ve defult ayarlarda kullanıyorum yani tak çalıştır şeklinde en iyi performansı bu şekilde aldım. Gamepower medusa kulanıyordum ondaki sesler cok netti hyperx c3 e geçince acayip şekilde afalladım alışmak biraz uzun sürdü benim için ama yinede istediğim kalitede değil sesler bazen çok karmaşık gleiyor.
valla çok haklısın sende sistem ayarlarında kulaklık özelleştir kısmında geliştirmler açıkmı yada ses kartına bağladınmı ben bağlayadamadım jak girişi istiyor ayrıca ayak seslerini net alamıyorsun ben gene uygulamsından ayar yaptım ama sistem ayarlarından defoultda getirdim

valla çok haklısın sende sistem ayarlarında kulaklık özelleştir kısmında geliştirmler açıkmı yada ses kartına bağladınmı ben bağlayadamadım jak girişi istiyor ayrıca ayak seslerini net alamıyorsun ben gene uygulamsından ayar yaptım ama sistem ayarlarından defoultda getirdim
geliştirmeler windows 10 da gözüküyor win11 de yok ama denedim cok hoşuma gitmedi şuan hiçbir ayarlara dokunmadım. jack girişini çıkan dongle a takıcaksın usb yi anakartına takıcaksın .

geliştirmeler windows 10 da gözüküyor win11 de yok ama denedim cok hoşuma gitmedi şuan hiçbir ayarlara dokunmadım. jack girişini çıkan dongle a takıcaksın usb yi anakartına takıcaksın .
jak girişini çıkan dangıla nasıl tacam usb ve typc jak ggirişi yokki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ ses kasmak için öenrebileceğin ayarlar varmı

jak girişini çıkan dangıla nasıl tacam usb ve typc jak ggirişi yokki

+ ses kasmak için öenrebileceğin ayarlar varmı
giriş yeri var zaten zorbirşey değil nasıl görmedin anlamadım. dedimya hiçbir ayar yapmadım. defult kullanıyorum

uygulama bu bende böyle gözüküyor driverelrini falan yaptınmı
sende hazır ekoleyzır ayarları geldımı bende gelmemıstı

beta versıyonu ındırdıgın ıcın sendeonlar cıkması normal nromal sürümü indir

giriş yeri var zaten zorbirşey değil nasıl görmedin anlamadım. dedimya hiçbir ayar yapmadım. defult kullanıyorum
dangilın üzerinde jak girişimi var

sende hazır ekoleyzır ayarları geldımı bende gelmemıstı

beta versıyonu ındırdıgın ıcın sendeonlar cıkması normal nromal sürümü indir
ekalayzır ayarları bende de var bana ses kasmak için önerebileceğin eko ayarları varmı

dangilın üzerinde jak girişimi var

ekalayzır ayarları bende de var bana ses kasmak için önerebileceğin eko ayarları varmı
bu konuya bak

arkadaşlar beta uygulamasını sildim store daki uygulamayı indirdim cihaz güncelleme yapmamı istedi ve sonrasında bilgisayar kendi kendine kapanıp açılmaya başladı bu ne biçim kulaklık ben çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,585
Üyeler
197,238
Son üye
Aufklaerung
Geri