Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,080
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt Bir Kurulum Yok Virüs Kapmaz Kolay Kolay .Bilmiyorsan uğraşma virüs kaptırırsın.
Direkt Bir Kurulum Yok Virüs Kapmaz Kolay Kolay .Bilmiyorsan uğraşma virüs kaptırırsın.
Ztn tam işleri bilmeden bulaşmak istemiyorumda nerden öğrenecem onunda bilmiyorum kimse nasıl indirilir diye yazmamışBilmiyorsan uğraşma virüs kaptırırsın.
Kaynaklarını SundumyaZtn tam işleri bilmeden bulaşmak istemiyorumda nerden öğrenecem onunda bilmiyorum kimse nasıl indirilir diye yazmamış
Kral valla bakımda 30mb lik birşeyler indirmeye çalıştı fln dedim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diyip çıktımKaynaklarını Sundumya![]()
Kral valla bakımda 30mb lik birşeyler indirmeye çalıştı fln dedim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diyip çıktım
hocam adb olmadığında bazen ad geçitlerine atıyor ya. Oradan bile virüs yeme şansı var. İnan sana bana kolay geliyor.
Bir İhtimal .Gta 6 bence bu kadar ertelendiği için bana Ps ile PC birlikte çıkacak gibi geliyor
Evet Reklam Engelleme Yoksa Nanay Oluyorsun Orası Ayrı Konuhocam adb olmadığında bazen ad geçitlerine atıyor ya. Oradan bile virüs yeme şansı var. İnan sana bana kolay geliyor.
Hocam nasıl yani reklam engelleyici kullanması daha mı sıkıntılı anlamadım?Bir İhtimal .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet Reklam Engelleme Yoksa Nanay Oluyorsun Orası Ayrı Konu![]()
normal indirirsen sorun olmaz ama indirme yerinde cıkan popup reklama veya sagda kosede farklı seylere tıklarsan sorun cıkabilir indiricem derkenHocam indirdiniz mi açıldımı ben bu işlerden tam anlamıyorum boşuna bilgisayarı virüsle miyelim
chrome eklentisi stands kullanabilirsin popup ve reklamları önluyor youtube vs. de dahilHocam nasıl yani reklam engelleyici kullanması daha mı sıkıntılı anlamadım?