007 First Light | Oyunu Kırıldı

Crack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.
Far Cry Primal zamanında çok pahalı geldiği için bir yıldan fazla kırılmasını beklemiştim. Kırıldığını gördüğümde de hevesim kalmamıştı indirip 4-5 saat oynayıp silmiştim.

Bu hypervisor lu olan cracklerden mi? Bilgisayarın mabadına kadar erişmiyor di mi?

Herkesin abarttığı kadar iyi bir oyun değil. Doğru yaptığı güzel şeyler var ama bazı yerleri amatör stüdyolardan çıkacak kadar da rezelat. Metacritic puanı bence şişirme. Oyun 7/10 anca eder fazlası etmez.
Ben bu hype'ın sebebini de çözemedim. Lineer 13 14 saatlik oyuna 40 dolar vermek zaten aklıma yatmıyor. Üstüne de hepsi böyle Elden Ring yeniden yapılmış gibi bir tepki verince ekstra soğudum oyundan.

Zaten 50xx ekran kartı alana bedava veriliyor biraz araştırılırsa gayet uygun fiyatlara satın alınabilir. :)

Bu hypervisor lu olan cracklerden mi? Bilgisayarın mabadına kadar erişmiyor di mi?
Hayır hypervisor değil. Normal crack bu. Doğru yerden indirirsen zararlı yazılım yemezsin. Ayrıca hypervisor kimse önermiyor kullanmayın dikkat edin.

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Ben bu hype'ın sebebini de çözemedim. Lineer 13 14 saatlik oyuna 40 dolar vermek zaten aklıma yatmıyor. Üstüne de hepsi böyle Elden Ring yeniden yapılmış gibi bir tepki verince ekstra soğudum oyundan.
Hakkını yemeyelim oyun 40 dolar eder ama normalde 70 dolardan çıktı işte o kadar etmez.

Hakkını yemeyelim oyun 40 dolar eder ama normalde 70 dolardan çıktı işte o kadar etmez.
Bitirmeden bilemem orasını da fazla önyargılıyım muhtemelen beğenmem 😁

Asıl Ayıp Budur Hocam .

two green frogs are standing next to each other and one is pointing at the back of the other frog .

Ekler

• 1781097135010.webp
    1781097135010.webp
    25.3 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,157
Üyeler
197,829
Son üye