Kingston Fury Beast Uygun Ram Var mi Acaba?

Reaksiyon skoru
8
Öncellikle selamlar benim ramım artık piyasada yok nedense bulamadım markası : Kingston Fury Beast 3200Mhz Ddr4 CL16 buna uygun ram var mi acaba ona göre alayım yoksa almayayım ne yaptıysam bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

hocam +ram mi ekleyeceksiniz nedir tam olarak ihtiyacınız?

sıfırını bulmak çok zor olacaktır direkt ikinci el bakabilirsiniz öyleyse

hocam +ram mi ekleyeceksiniz nedir tam olarak ihtiyacınız?

sıfırını bulmak çok zor olacaktır direkt ikinci el bakabilirsiniz öyleyse
valla kral ram ekleyecem 32gb yapacam 2 tane 8 + 8 yapacağım model fark etmez yeter ki uyumlu olsun ama sıfır olsun

Hocam rgbli olandan 2 tane var 8+8gb yanina 2 tane daha rgbli bakmıştım 4 slotum var ama stok yoktu sonra vazgeçmiştim

valla kral ram ekleyecem 32gb yapacam 2 tane 8 + 8 yapacağım model fark etmez yeter ki uyumlu olsun ama sıfır olsun
bence ikinci elde bulmaya çalışabilirsiniz. yoksa işte chip vs konusu var ona göre bakılıyor vs o kısmını bilmiyorum tam

bence ikinci elde bulmaya çalışabilirsiniz. yoksa işte chip vs konusu var ona göre bakılıyor vs o kısmını bilmiyorum tam
kral anakartım asus prime b550m-k anakart ben chipsetinden pek iyi anlamam ama bildiğim kadarıyla desteklemesi lazım birde ikinci el çok güvenmiyorum ben kral ya yalan söylemiyeyim ben şimdi

kral anakartım asus prime b550m-k anakart ben chipsetinden pek iyi anlamam ama bildiğim kadarıyla desteklemesi lazım birde ikinci el çok güvenmiyorum ben kral ya yalan söylemiyeyim ben şimdi
demek istediğim, ram in chiplerinin markası kodu vs oluyor. cl ve mhz değerinin dışında onların da uyumlu olması gerekiyor gibi bir olay vardı. ona dikkat etmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,117
Üyeler
197,374
Son üye
isobar
Geri