Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 450
Benim boş değil de 5200 clr36 8x2 16 ram yetmiyor artık sınırdabenım kart boş gelirse depresyona girerim
Benim boş değil de 5200 clr36 8x2 16 ram yetmiyor artık sınırdabenım kart boş gelirse depresyona girerim
bence yok edilmesi lazım, tamam görüp fiyat vs nerelere düşürmüşler diyoruz da bir daha asla aynısı olmuyor insan kahroluyorIndirim bittikten sonra konunun kitlenmesi lazim aslinda
Düşse düşse %70 , 500 bin tl ram %70 indirime girse dahi alamayızyoksa vatan yeni ram indirimi oncesi stokmu giriyor![]()
o fiyata çok rahat b850 alınır üst segment, ellerinde kalacakBazılarına ulaşmış 7000 tl den satılığa koymuşlar bile![]()
Param güvdeli olan 7830 TL. O fiyata PCI 5.0 lı b850 alınır.Bazılarına ulaşmış 7000 tl den satılığa koymuşlar bile![]()
Bu anakart kullanıcıya giderdi 2elde anakart dip fiyat olmadıkça gitmiyor. Kendileri turşusunu kurşuno fiyata çok rahat b850 alınır üst segment, ellerinde kalacak
Fiyatı ne kadar uygun olursa olsun anakart en sıkıntılı parça bana sıfır gelen b840m anakartın bile dram ışığı yandı vatana geri göndereceğim pinlerde bir garipBu anakart kullanıcıya giderdi 2elde anakart dip fiyat olmadıkça gitmiyor. Kendileri turşusunu kurşun![]()
AMD pinler , intele göre zayıf yapmışlar . Eğilme çok müsaitFiyatı ne kadar uygun olursa olsun anakart en sıkıntılı parça bana sıfır gelen b840m anakartın bile dram ışığı yandı vatana geri göndereceğim pinlerde bir garip
anakart soketlerini çok dandik yapmaya başladılar alırken dikkat edin
Tum anakartlar statikposet mühürlü olur yani bantlıBenim geldi ama poşetinde etiket yoktu normalde güvenlik bandı olmuyor muydı?
asus bu modele koymamış galiba statik mühür , benimkindede direk statik poşet açıldı unboxing lere baktım hiç birinde göremedimTum anakartlar statikposet mühürlü olur yani bantlı
bendede yoktu statik poşette mühürBenim geldi ama poşetinde etiket yoktu normalde güvenlik bandı olmuyor muydı?