Yardım Bu Kasa Siparişini İptal Etmeli Miyim?

flyingatm

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
5.000
Selamlar, geçen gün itopya'da 6.888'den 2.999'a düşmüş stok sonu niş bir kasa satın aldım. Görece mATX boyutta ve bu tarz bir kasa ararken, stoğun da bitmesi korkusuyla hemen sipariş ettim.

Daha sonrasında kasada 360MM radyatör desteği olmadığını ve PSU'nun yeni nesil kasalar gibi kapalı bir alanda değil de, açıkta olduğunu görünce acaba kablolama ile ve temiz görünüm ile ilgili sorun mu yaşarım diye kafamda endişe uyandı. Ve yine, kasanın dikey GPU desteği var ancak içinde dikey GPU bracket ve bağlantısı çıkmamakta.

Ürün:

Sizce iade etmeli miyim? 7 bin liradan 3 bin'e çok güzel bir indirim, ancak ATX PSU ile yaşanabilecek kasa karmaşası beni korkuttu açıkçası. Siz ne yapardınız?

Oldukça kötü görünüyor. En başta almazdım.

360mm radyatör desteği beklememek lazım böyle bir kasadan, biraz aceleye gelmiş sanırım.

Yorumlar için teşekkürler.

Kasanın tasarımını gerçekten beğeniyorum. Tasarımı ile ilgili bir derdim yok.ٍ sorunum sistemin temiz görünmesi ile ilgili.

Ama evet, sanırım iptal edeceğim. H3 Flow'u daha önce incelemiştim, sanırım bu tip kasalara kayarsam panaromik bir kasa tercih ederim gibi.

2 yolum var, ya panaromik, gerçekten temiz bir sistem yaparım ya da siyah tamamen içerisi kapalı, kozmetik kaygısı olmayan bir sistem. 2 alternatif var aklımda, yorumlarınız nedir bunlar hakkında?

Yorumlar için teşekkürler.

Kasanın tasarımını gerçekten beğeniyorum. Tasarımı ile ilgili bir derdim yok.ٍ sorunum sistemin temiz görünmesi ile ilgili.

Ama evet, sanırım iptal edeceğim. H3 Flow'u daha önce incelemiştim, sanırım bu tip kasalara kayarsam panaromik bir kasa tercih ederim gibi.

2 yolum var, ya panaromik, gerçekten temiz bir sistem yaparım ya da siyah tamamen içerisi kapalı bir sistem. 2 alternatif var aklımda, yorumlarınız nedir bunlar hakkında?

küçük kasaları ben de çok beğeniyorum ama dan case a3 gereksiz pahalı, diğer modeli bilmiyorum. 360mm sıvı soğutmadan vaz geçip h3 flow veya cooler master'ı alabilirsin bence en iyi öyle olur. veya direkt küçük kasa olayını bırakırsın.

küçük kasaları ben de çok beğeniyorum ama dan case a3 gereksiz pahalı, diğer modeli bilmiyorum. 360mm sıvı soğutmadan vaz geçip h3 flow veya cooler master'ı alabilirsin bence en iyi öyle olur. veya direkt küçük kasa olayını bırakırsın.
Katılıyorum, A3 bence de gereksiz pahalı. 3 bin bandında olması gereken bir kasa. Ancak bu tasarımda uygun fiyatlı bir alternatif bulamadım.
Ana kullanımı gaming olmayan ve masası temiz birisiyim. Bu bağlamda ilk amacım kozmetik kaygısı olmayan, full-mesh bir kasa almaktı. Ancak uygun bir fiyata asla bulamadım. Bu sebeple cooler master'ı görünce atladım direkt ancak onun da cam olan paneli sebebiyle yine kozmetik kaygı doğdu.

Cooler master'da ise beni dediğim gibi en çok endişelendiren şey; PSU'yu kasanın ön üst kısmına; PSU etiketi öne gelecek şekilde konumluyorsunuz. Bu da açıkta olduğu için göze kötü bir görüntü yaratacak hale gelebilir diye korkuyorum. Çünkü benim için 2 yol var, ya aşırı temiz bir cam panelli kasa ya da full-mesh içeride havalandırmanın iyi olması yeterli olan bir kasa.

Çok aradayım.

Katılıyorum, A3 bence de gereksiz pahalı. 3 bin bandında olması gereken bir kasa. Ancak bu tasarımda uygun fiyatlı bir alternatif bulamadım.
Ana kullanımı gaming olmayan ve masası temiz birisiyim. Bu bağlamda ilk amacım kozmetik kaygısı olmayan, full-mesh bir kasa almaktı. Ancak uygun bir fiyata asla bulamadım. Bu sebeple cooler master'ı görünce atladım direkt ancak onun da cam olan paneli sebebiyle yine kozmetik kaygı doğdu.

Cooler master'da ise beni dediğim gibi en çok endişelendiren şey; PSU'yu kasanın ön üst kısmına; PSU etiketi öne gelecek şekilde konumluyorsunuz. Bu da açıkta olduğu için göze kötü bir görüntü yaratacak hale gelebilir diye korkuyorum. Çünkü benim için 2 yol var, ya aşırı temiz bir cam panelli kasa ya da full-mesh içeride havalandırmanın iyi olması yeterli olan bir kasa.

Çok aradayım.
360mm desteklemesi şart mı ona göre ben de önerebilirim istersen.

360mm desteklemesi şart mı ona göre ben de önerebilirim istersen.
Hayır asla şart değil. Sadece Ocypus'un L36 beyaz soğutmasını satın alacaktım. Kasam desteklemeyince, 7 bin lira indirimden aldığım kasa bu mu diye dert edindim.

Aslen hava soğutmacı birisiyim. Sıvı soğutmalarda iyi bir marka olmadığı sürece birkaç senede ciddi performans yitirdiklerini ve hızlı arıza verdiklerini düşünüyorum.

Cooler Master'ı alınca da mesleğim gereği iyi bir kontrastta renk yakalamak isteyeceğimi biliyorum. Elimdeki PSU alttaki. Bunu da indirimden 3.999'a yeni satın aldım; Cougar BXM-850. Burada iyi bir görüntü yakalamak için fan kısmını kasanın içine çevirebilirim. Böylece turuncu-siyah-beyaz bir kontrast oluşur. Ancak bu durumda da endişem; kasa içi hava beslemesi olur sanırım. Bu konuda yorumunuzu merak ediyorum.

Bunun dışında önerilere açığım.

1781203232224.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,050
Üyeler
197,354
Son üye
Vatov
Geri