❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

benden ucuza alan yoktur :kekw:

Bunu yapan muhendisler zaten masan uygun degilse diye icine uzun montaj vidasi koymuş. Ortalama 9-10 cm.masalar ortalama zaten 3 cm kalınlığında olsun. Neyle kumar oynayacak anlamadım.
F80 nin amacı zaten masada yer açmak ve hareket kabiliyeti değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkasi kapalı kutuphaneli masalarda tutacak yer yok. Sadece masanin köşesinde kablo kapaginin orasi var malesef.
Yanlarinda da yeterli derinlik yok
Dostum zaten vidanın uzunluğu sorun değil :) Asıl sorun masanın ağırlığı , yapıldığı materyal , kalınlığı, ağırlık merkezi.Clample taktığın zaman sallanırsa veya bir sorun çıkarsa çıkarıp başka bir konuma takarsın.Grommet montaj yaptığın zaman belki farkında olmadan fazla sağa sola montajlama ihtimalin var , sallanırsa boşuna masanı deliyorsun garantisi varsa garantisi bozuluyor vs vs bir ton sebep sayabilirim grommet montaj yapmamak için.Tabi herkesin kendi tercihi bu riskleri bilmeden kimse almasın isterim.

Ülkenin muazzam enflasyonuna rağmen airfryer ve robot süpürge furyası ile birlikte fiyatı düzenli olarak düşen tek ürün. Maliyeti ne kadar acaba...
Airfryer spora giderken çok işe yarıyordu hayat kurtarıyordu ama onun dışında çok boş cihaz binde bir evde tek olunca kullanıyorum.

Dostum zaten vidanın uzunluğu sorun değil :) Asıl sorun masanın ağırlığı , yapıldığı materyal , kalınlığı, ağırlık merkezi.Clample taktığın zaman sallanırsa veya bir sorun çıkarsa çıkarıp başka bir konuma takarsın.Grommet montaj yaptığın zaman belki farkında olmadan fazla sağa sola montajlama ihtimalin var , sallanırsa boşuna masanı deliyorsun garantisi varsa garantisi bozuluyor vs vs bir ton sebep sayabilirim grommet montaj yapmamak için.Tabi herkesin kendi tercihi bu riskleri bilmeden kimse almasın isterim.
Kral ben masayı Koçtaş’tan falan değil de bizim mahallemizdeki marangoza modeli göstersem yaptırsam Koçtaş taki ürünler mesela veya ikea da çok mu kaliteli? Marangozun yapacağı çok mu dandik/ucuz kalır ?

Ülkenin muazzam enflasyonuna rağmen airfryer ve robot süpürge furyası ile birlikte fiyatı düzenli olarak düşen tek ürün. Maliyeti ne kadar acaba...
yav bu hava temizleme leri robot süpürgeleri fln kim alıyor hayatımda şuana kadar kullanan kimseyi görmedim

1000056909.webp
Masanın alt kısmında böyle demir profil var sorun çıkartır mı montajda

konuyu masanın ağırlık merkezine nasıl bağladın. Ama temel fizik kurallarını kaçırıyorsun. Masanın materyali veya ağırlığı sıkıntılıysa, clamp ile o yükü masanın en uç kenarına asimetrik bindirmek mi masayı devirir yada esnetir, yoksa grommet ile yükü masanın kendi ayağına yakın ve merkezine dikey olarak sabitlemek mi? Grommet montaj ağırlığı homojen dağıtır kaldı ki yanlış delmemek için insan önce ölçü alır, rastgele matkap saplamaz. Masa garantisi olayına hiç girmiyorum zaten. Zaten duz bir masan varsa delmeye gerek yok ama arkasi kapalı kütüphane tarzı bir masa varsa ve kullanmak istiyorsan deleceksin. Hiç de sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

01:30 da kablo kanalına sabitlemis.
Ben delerek kullanacağım çünkü o kablo kanalının olduğu yere kasa denk geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,015
Üyeler
197,346
Son üye
Kemal350
Geri