Hangi Laptop Seçmeliyim Sizce

Teşekkürler hocam bi bakıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizce

ROG Strix G18 (2023) G814 4080 i9 13980hx e 72.5k vermekmi

https://shbd.io/s/HnSsDxvI Buna 80k vermek mi daha mantıklı

Hocam valla 100k çok :)
Sıfır alıp 9 üzeri hatta mümkünse vade farksız 12 yapmak mantıklı. Nakit parayı bir anda vermek yerine taksit ile vadeye yaymak daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam sıfırlar %50 en az daha pahalı
Daha önce de dediğim gibi ROG'un bakımı yapılırken yanlış bir işlem uygulanırsa anakart yanar. Laptopu ne kadar taşıyacaksınız o da önemli, 18'' lik ROG, 16''lik 7 Pro'ya göre daha fazla yer kaplayacak. ROG'u taşırken içindeki sıvı metalin akma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir. Ben içim rahat taşıyamazdım acıkcası ROG'u.

Garanti süresi olarak da ciddi fark var. Biri 2 ay, biri 16 ay.
Performans konusunda ikisi de işini hakkıyla yapar, ROG 3 fan + sıvı metalle bunu başarırken 7 Pro 2 fan Vapor Chamber soğutma sistemi ile başarıyor. Yani 7 Pro'nun soğutması tenkik olarak daha üstün. ROG'daki sıvı metali cıkarıp normal bir macun sürsek thorttle yer cihaz.

Lenovo daha güvenilir bir tercih olur fiyat farkına rağmen.

Fiyat farkının 7.5k olduğunu hesap ederek yazdım @Noname918

Son düzenleme:
Daha önce de dediğim gibi ROG'un bakımı yapılırken yanlış bir işlem uygulanırsa anakart yanar. Laptopu ne kadar taşıyacaksınız o da önemli, 18'' lik ROG, 16''lik 7 Pro'ya göre daha fazla yer kaplayacak. ROG'u taşırken içindeki sıvı metalin akma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir. Ben içim rahat taşıyamazdım acıkcası ROG'u.

Garanti süresi olarak da ciddi fark var. Biri 2 ay, biri 16 ay.
Performans konusunda ikisi de işini hakkıyla yapar, ROG 3 fan + sıvı metalle bunu başarırken 7 Pro 2 fan Vapor Chamber soğutma sistemi ile başarıyor. Yani 7 Pro'nun soğutması tenkik olarak daha üstün. ROG'daki sıvı metali cıkarıp normal bir macun sürsek thorttle yer cihaz.

Lenovo daha güvenilir bir tercih olur fiyat farkına rağmen.

Fiyat farkının 7.5k olduğunu hesap ederek yazdım @Noname918
çok teşekkürler fikirlerin ve yardımların için adama yazdım bakalım kaça bırakıyor

Geri