❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

Alıntıyı görüntüleMasanın alt kısmında böyle demir profil var sorun çıkartır mı montajda
Profili de delmen gerekebilir. Şayet benim masam da böyle gerekirse masa ile beraber demir profili delip öyle montajlayacağım. Eğer Ürünün içinden çıkan saplamanın boyu yetersiz kalırsa yapı market veya civatacıdan uygun uzunlukta saplama alıp montajı yapılabilir.

Ekler

• 39249.webp
    39249.webp
    103.1 KB · Hit: 100
  • 39247.webp
    39247.webp
    101.2 KB · Hit: 100
  • 39246.webp
    39246.webp
    241.9 KB · Hit: 97
konuyu masanın ağırlık merkezine nasıl bağladın. Ama temel fizik kurallarını kaçırıyorsun. Masanın materyali veya ağırlığı sıkıntılıysa, clamp ile o yükü masanın en uç kenarına asimetrik bindirmek mi masayı devirir yada esnetir, yoksa grommet ile yükü masanın kendi ayağına yakın ve merkezine dikey olarak sabitlemek mi? Grommet montaj ağırlığı homojen dağıtır kaldı ki yanlış delmemek için insan önce ölçü alır, rastgele matkap saplamaz. Masa garantisi olayına hiç girmiyorum zaten. Zaten duz bir masan varsa delmeye gerek yok ama arkasi kapalı kütüphane tarzı bir masa varsa ve kullanmak istiyorsan deleceksin. Hiç de sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

01:30 da kablo kanalına sabitlemis.
Ben delerek kullanacağım çünkü o kablo kanalının olduğu yere kasa denk geliyor
Masa özellikleri sadece grommet için önemli demedim clampde de sorun çıkabilir ama clampde bunun mobilitesini sağlamak kolaydır en kötü ihtimalle çıkarır iade edersin.Bu ürünler her masada sallanmadan düzgün durmaz.Eğer gaudi değilsen kimseye masasında düzgün sallanmadan duracağının garantisini vermezsin.Belki adamın masasının ayakları zayıf ve masa uzun ,belki masanın ortasının yapıldığı malzeme dayanıksızken kenarları ahşap kesim, belki kullanıcı montajı yaparken yanlışlıkla çapını büyük açacak vs vs.Daha fazla tartışmaya gerek yok isteyen alıp deneyebilir risksiz demek yanlış

Xprime'ın ledli masası var bende bunu takamam herhalde. Bir bilgisi olan var mı?

2 Defa aldım 2 sinde de bankadan parayı çekti ama sipariş alınamadı dedi uyarı veriyor 🫪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,205
Üyeler
197,398
Son üye
furkan_bey321
Geri