Anakartta Kırık Kondansatör Geri Takilabilir mi

mxhammedz

80+
Reaksiyon skoru
9
yeni b850m k anakart aldim sifir masallah elimden hic bir is gelmiyor fotograftaki vida yalama yapti cikmadi cikarmaya calisirken elim kaydi 3vlik kondansatorlerin birini yamulttum sonradan yerinden pit diye cikti elektrikciler geri takabilir mi yada boyle kullanmam sorun olur mu

Ekler

• IMG_20260612_011200.webp
    IMG_20260612_011200.webp
    653.9 KB · Hit: 117
yani bu sogutucu braketlerinin takili gelmesinin amaci ne abi

yeni b850m k anakart aldim sifir masallah elimden hic bir is gelmiyor fotograftaki vida yalama yapti cikmadi cikarmaya calisirken elim kaydi 3vlik kondansatorlerin birini yamulttum sonradan yerinden pit diye cikti elektrikciler geri takabilir mi yada boyle kullanmam sorun olur mu
bu şekilde kullanamazsın ve işten anlayan ustalar lehimler. bu şekilde kullanma ama.

Takılır çok basit onun işi istanbulda mısın? Bu şekilde kullanma.

Yapılır bursadaysan yardımcı olurum başka şehirdeysen armut uygulamasından iş isteği oluştur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle kullanma anakartı birde

Peki bu fan braketini nasil cikarabilirim vidanij icini erittim bildigim cikaricam diye cok tilt etti beni

Ekler

• 17812175286066633578751678131943.webp
    17812175286066633578751678131943.webp
    771.5 KB · Hit: 68
Peki bu fan braketini nasil cikarabilirim vidanij icini erittim bildigim cikaricam diye cok tilt etti beni
Hocam naptınız buna şarjlı ile mi zorladınızda eridi ora anakartın katmanları hasar görmüş olabilir siz ellemeden bi tamirci bulun .

vidalarla ilgiili cok sorunlarim var gordugum her vidayi boyle yapiyorum nerdeyse basta yildiz tornavidayla acıyordum olmadi sonra duze gectim yine olmadi en son aetik braketi kazip kirmayi dusunmekteyim suan cok sinir oldum

vidalarla ilgiili cok sorunlarim var gordugum her vidayi boyle yapiyorum nerdeyse basta yildiz tornavidayla acıyordum olmadi sonra duze gectim yine olmadi en son aetik braketi kazip kirmayi dusunmekteyim suan cok sinir oldum
Bastırarak çıkarmaya çalışmazsanız böyle yalama olur. Bende anakart üzerindeki m2 vidasını yalama yapmıştım matkap'ı alıp bir güzel deldim sonra düz uçlu tornavidayla çıkarmıştım. Siz en iyisi elektrikçiye gidin böyle olmaz bu. Anakartın ahı gitmiş vahı kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,506
Üyeler
197,486
Son üye
daekpp
Geri