🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

bu değil mi hocam? antenli modelide 78k
Evet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünü satın almak istedim bugün.Tükenmek üzere yazdığı için ürün kapalı kutu. Personelle konuştum telefonda. Ürünün arızalı ve teşhirde olduğunu söyledi. Dedim öyleyse mailime fotoğraf atın arızalıysa da tamir edip kullanıcam. Tamam dedi. Aradan 1 saat geçti ürün de yok mail de :D

Ekler

• Screenshot_20260611_183515_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260611_183515_Samsung Browser.webp
    90.6 KB · Hit: 199
  • Screenshot_20260611_164038_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260611_164038_Samsung Browser.webp
    77.2 KB · Hit: 200
Evet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç

Bu ürünü satın almak istedim bugün.Tükenmek üzere yazdığı için ürün kapalı kutu. Personelle konuştum telefonda. Ürünün arızalı ve teşhirde olduğunu söyledi. Dedim öyleyse mailime fotoğraf atın arızalıysa da tamir edip kullanıcam. Tamam dedi. Aradan 1 saat geçti ürün de yok mail de :D
sizin aldığınız fiyat her türlü avantajlı zaten, hangi mağazada vardı hocam bende 256 lık kovalıyorum 56k ya satıyorlar teşhirini :D

bide 2 tb sadece depolama farketmiyor 1 tb ve üstü modellerde 16 gb ram var. mesela yeni yapay zeka özellikleri baz model ipad pro m4te yok sizinkinde olacak

sizin aldığınız fiyat her türlü avantajlı zaten, hangi mağazada vardı hocam bende 256 lık kovalıyorum 56k ya satıyorlar teşhirini :D

bide 2 tb sadece depolama farketmiyor 1 tb ve üstü modellerde 16 gb ram var. mesela yeni yapay zeka özellikleri baz model ipad pro m4te yok sizinkinde olacak

12gb m4 gerekiyor hocam 16 değil. Baz modellerde yararlanır yani

12gb m4 gerekiyor hocam 16 değil. Baz modellerde yararlanır yani

Ben 12gb ram koydu diye dünmüştüm baz modellere meğerse 8gn ram koymuş 256 ve 512ye... ne kadar aç gözlü bir firma apple bu ai konusunda. Samsung a07 de bile ai özellikleri var 4gn ram ile 😂

Ben aldim bu süpürgeden sadece filtresi ve fircasi biraz kirli geldi temizledim diger parcalari kullanilmamis batarya sagligi %100 durumda bende yeni firca filtre seti aldim kullaniyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,189
Üyeler
197,394
Son üye
Mücahit Sarıer
Geri