Helsinki97
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Evet 1 adettiiyi gibi aldın mı
Evet 1 adettiiyi gibi aldın mı
o ram indirimi ayık kafayla yapılmazdı zatenVatan sahibini uyusturucudan almışlar
hangi mağazadaydı sıfırı 72k imiş eğer harbi kapalı kutuysa iyi fiyatmış hoEvet 1 adetti
Sıfırı nerde 72k hocam? Aldığım model 2TB 13inç m4hangi mağazadaydı sıfırı 72k imiş eğer harbi kapalı kutuysa iyi fiyatmış ho
Sıfırı nerde 72k hocam? Aldığım model 2TB 13inç m4
Evet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç![]()
iPad Pro 13 inç Wi-Fi 2TB Standart Cam Gümüş MVX93TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad Pro 13 inç Wi-Fi 2TB Standart Cam Gümüş MVX93TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknolojiwww.pt.com.tr
bu değil mi hocam? antenli modelide 78k
sizin aldığınız fiyat her türlü avantajlı zaten, hangi mağazada vardı hocam bende 256 lık kovalıyorum 56k ya satıyorlar teşhiriniEvet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ürünü satın almak istedim bugün.Tükenmek üzere yazdığı için ürün kapalı kutu. Personelle konuştum telefonda. Ürünün arızalı ve teşhirde olduğunu söyledi. Dedim öyleyse mailime fotoğraf atın arızalıysa da tamir edip kullanıcam. Tamam dedi. Aradan 1 saat geçti ürün de yok mail de![]()
bide 2 tb sadece depolama farketmiyor 1 tb ve üstü modellerde 16 gb ram var. mesela yeni yapay zeka özellikleri baz model ipad pro m4te yok sizinkinde olacakEvet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç
Bu ürünü satın almak istedim bugün.Tükenmek üzere yazdığı için ürün kapalı kutu. Personelle konuştum telefonda. Ürünün arızalı ve teşhirde olduğunu söyledi. Dedim öyleyse mailime fotoğraf atın arızalıysa da tamir edip kullanıcam. Tamam dedi. Aradan 1 saat geçti ürün de yok mail de![]()
sizin aldığınız fiyat her türlü avantajlı zaten, hangi mağazada vardı hocam bende 256 lık kovalıyorum 56k ya satıyorlar teşhirini
bide 2 tb sadece depolama farketmiyor 1 tb ve üstü modellerde 16 gb ram var. mesela yeni yapay zeka özellikleri baz model ipad pro m4te yok sizinkinde olacak
12gb m4 gerekiyor hocam 16 değil. Baz modellerde yararlanır yani
Ben aldim bu süpürgeden sadece filtresi ve fircasi biraz kirli geldi temizledim diger parcalari kullanilmamis batarya sagligi %100 durumda bende yeni firca filtre seti aldim kullaniyoruzEvet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç
Ankara söğütözünden mi aldınızBen aldim bu süpürgeden sadece filtresi ve fircasi biraz kirli geldi temizledim diger parcalari kullanilmamis batarya sagligi %100 durumda bende yeni firca filtre seti aldim kullaniyoruz