- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Sağolun öncelikle. A9 ve X1 farkı nedir ben de x1 diye düşünüyordumA9 al geç
Sağolun öncelikle. A9 ve X1 farkı nedir ben de x1 diye düşünüyordumA9 al geç
Farenin şekli daha farklı, a9 çoğu kişiye uygundurSağolun öncelikle. A9 ve X1 farkı nedir ben de x1 diye düşünüyordum
Ne kaplaması hocam?@Doğan1283 X1 de stok olduğunu yeni gördüm A9 yerine X1 Se daha mantıklı olur bence. Düz A9 da kaplama yok çünkü.
Mouse un yüzeyinde elin kaymasını azaltmak için bir kaplama olur normalde. Mousedan mouse a değişir kaplama kalitesi. Ama A9'un düz modelinde kaplama yok direkt, yüzeyi kaygan oluyor o yüzden. Bir süre düz A9 kullanmıştım, hiç beğenmedim yüzeyini kaplama olmadığı için. Grip tape takılarak çözülebilir aslında ama kutudan o da çıkmıyor, ekstra almak gerekiyor. O da ek masraf demek zaten.Ne kaplaması hocam?
O zaman x1 Se modeli uygundur yani hocam üzmez değil mi?Mouse un yüzeyinde elin kaymasını azaltmak için bir kaplama olur normalde. Mousedan mouse a değişir kaplama kalitesi. Ama A9'un düz modelinde kaplama yok direkt, yüzeyi kaygan oluyor o yüzden. Bir süre düz A9 kullanmıştım, hiç beğenmedim yüzeyini kaplama olmadığı için. Grip tape takılarak çözülebilir aslında ama kutudan o da çıkmıyor, ekstra almak gerekiyor. O da ek masraf demek zaten.
Üzmez hocam, arkadaşımda da var 1 senedir sıkıntısız kullanıyor.O zaman x1 Se modeli uygundur yani hocam üzmez değil mi?
Sağolun hocamÜzmez hocam, arkadaşımda da var 1 senedir sıkıntısız kullanıyor.