Araba Yıkarken Hangi Malzemeleri ve Markaları Kullanıyorsunuz

su köpük su yapın bari hocam bide 100tl ye bi havlu alında yalancıktanda kurulayın be hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yıkadığıma dua etsin. Bazen köpük de vurmuyom bitek su 🤣 5 dk bekliyom kuruyunca go

Ulan kendine bakmazsın bu kadar bi güneş kremi sürmezsin 😂
Var mı hocam öyle cillop gibiyken fotosu vardır elbet merak ettik

kalite çok düşüyo ama yıkadıktan sonra binmeye kıyamiyorum

hiç sevmem araç yıkamayı :)
yaz günü daha güzel çok az aktivite var

Yıkadığıma dua etsin. Bazen köpük de vurmuyom bitek su 🤣 5 dk bekliyom kuruyunca go
hocam vallaha helal olsun ben 2 saatten 1 dk erken çıksam temizlememiş gibi hissediyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-11 at 15.13.56.webp
    WhatsApp Image 2026-06-11 at 15.13.56.webp
    199.2 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Bu işin sırrı bana göre önce su ardından köpükleyip süngerle yıkadıktan sonra su ile durulamaktır ben hep öyle yaparım ve petrolde yıkarım burda jeton şuan 40 TL 3 adet alıyorum eder sana 120 TL
Demir tozu ve lastik parlatıcı olarak t-rax marka kullnıyorum ikiside parasını hak eden ürünler kalıcılığı normal şartlarda 4 gün
Kaporta kurulamayıda 50x70 ebatında mikrofiber bezle yapıyorum
Camlara ise würth marka mikrofiber mavi bezler var onla yapıyorum ama pek beğendiğimi söyleyemıcem ne yazıkki
Lastikleri partlattıktan sonra jantları farklı bir 30x30 küçük bir mikrofiber bez ile siliyorum bu gerçekten fark ettırıyor yıkayıp öyle durunca kirler üsütüne yapısıyor ama silince beze bir bakıyorsun kirler hep bezde kesinlikle aradaki fark bariz belli oluyor
İç mekanda ise bu ürünü kullanıyorum Sonax 321200 Araç İçi Temizleyiciı 500Ml yanınada kadınların kullandığı bildiğimiz makyaj fırcası aldım onunla köpükleyıp siliyorum :)

Bu işin sırrı bana göre önce su ardından köpükleyip süngerle yıkadıktan sonra su ile durulamaktır ben hep öyle yaparım ve petrolde yıkarım burda jeton şuan 40 TL 3 adet alıyorum eder sana 120 TL
Demir tozu ve lastik parlatıcı olarak t-rax marka kullnıyorum ikiside parasını hak eden ürünler kalıcılığı normal şartlarda 4 gün
Kaporta kurulamayıda 50x70 ebatında mikrofiber bezle yapıyorum
Camlara ise würth marka mikrofiber mavi bezler var onla yapıyorum ama pek beğendiğimi söyleyemıcem ne yazıkki
Lastikleri partlattıktan sonra jantları farklı bir 30x30 küçük bir mikrofiber bez ile siliyorum bu gerçekten fark ettırıyor yıkayıp öyle durunca kirler üsütüne yapısıyor ama silince beze bir bakıyorsun kirler hep bezde kesinlikle aradaki fark bariz belli oluyor
İç mekanda ise bu ürünü kullanıyorum Sonax 321200 Araç İçi Temizleyiciı 500Ml yanınada kadınların kullandığı bildiğimiz makyaj fırcası aldım onunla köpükleyıp siliyorum :)
bizim burda 50 tl bende su köpük su yaparım hocam dediğiniz gibi jantı silmek gerçekten fark ettiriyor aynısı camları sildikten sonra bi turda cam sil sıkıp silince daha temiz oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri