Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

Eğer parayı kabul etmiyorsan ve misli için zorluk çıkarıyorlarsa avukat aracılığıyla icra başlatacağını söyle. Cebinden başlangıçta bi miktar para çıkar ama alacağın tutarın iki katını ödemek zorunda kalırlar. Tabi bu tutarın bir kısmını avukat alacak artık o senin anlaşmana kalmış. Yalnız adamlar ödemeyi kabul ettiği için söylediğim yolu uygulayabilir misin bilmiyorum.

Eğer parayı kabul etmiyorsan ve misli için zorluk çıkarıyorlarsa avukat aracılığıyla icra başlatacağını söyle. Cebinden başlangıçta bi miktar para çıkar ama alacağın tutarın iki katını ödemek zorunda kalırlar. Tabi bu tutarın bir kısmını avukat alacak artık o senin anlaşmana kalmış. Yalnız adamlar ödemeyi kabul ettiği için söylediğim yolu uygulayabilir misin bilmiyorum.
Eğer THH kararında değişim / misliyle değişim kararı varsa geri ödemeyi kabul ediyoruz demek kararı yerine getirmek değildir. Hatta şöyle söyliyim direkt iade yapsalar dahi karar yerine getirilmemiş olur.
icra takibi için yazılı olarak kararı uygulamadıklarını göstermek için kanıtlı bişey gerekiyormu yoksa direk söylesem yetermi
THH kararının çıktısı yeterli olur. Ancak 16 yaşında olduğun ve faturanın annenin üzeride olduğu için takibi sen değil annenin açması gerekir.

Olur yapman gerek 2 şey şayet illa para iadesi diyorsa ara ses kaydına al elinizdeki stoktaki kartları öğrenebilir miyim de , rx 6600 derse thh bunu kanıt olarak kullanırsın yok derlerse , saydığı en güçlü ekran kartını misli olarak iste sonra hala em küm ederlerse icraya başvuruyorum o zaman diyip kapat 2 dk sonra teklif verir ararlar yada thh kurulu verilen kararı uygulamamaktan dava açar tazminat alırsın en son durumda uğraşırsın ama bir ev parası tazminat alırsın akıllıysan , bu benim başıma gelse haberlere çıkar firmaya verebildiğim en büyük zararı veririm hatta hwp youtube kanalında vatan mağduru diye video çektiririm
tamam dediklerini sırayla yapıcam

Reddetme gibi bir şansları yok sizi caydırmaya çalışıyorlar eğer THH sizin lehinize çıkmasına rağmen red yerseniz mağazaya çok büyük cezalar gelir bunu göze alamazlar. Sadece sizi ilk etapta para iadesi almaya zorlayacaklardır fakat asla kabul etmeyin ve THH konusunda kararı açıkça dile getirin.

tamam dediklerini sırayla yapıcam
Dediklerinin çoğunun yanlış olduğunu söyliyim sana dava açıp tazminat nasıl alacaksın mesela belli değil. Kafasından atmış belki tutar hesabı.
Reddetme gibi bir şansları yok sizi caydırmaya çalışıyorlar eğer THH sizin lehinize çıkmasına rağmen red yerseniz mağazaya çok büyük cezalar gelir bunu göze alamazlar. Sadece sizi ilk etapta para iadesi almaya zorlayacaklardır fakat asla kabul etmeyin ve THH konusunda kararı açıkça dile getirin.
Ne gibi çok büyük cezalar gelir?

Türk toplumunda en sevdiğim şey bilmediği konu hakkında biliyor gibi yorum yapmak.

Bu arkadaşın 2 seçeneği var. 1- THH kararı ile Vatanla anlaşmak 2- Eğer vatan anlaşmıyorsa para iadesi diretiyorsa da icra takibi açmak. 3 veya 4.seçenek yok. Tazminat alamazsın, vatan bu yüzden kimseden ceza yemez.

Yazılı yada ses kaydı gerekli olacaktır
İcra için ses kaydına falan gerek yok. Thh kararı sonuçlandıktan sonra 2 hafta tebliğ süresi olur. Süre bittikten sonra kendisi veya avukat ile icra başlatılır. THH kararı itirazı için mahkeme yolu açık ama bu ödeme yapmalarına engel değil.

İcra için ses kaydına falan gerek yok. Thh kararı sonuçlandıktan sonra 2 hafta tebliğ süresi olur. Süre bittikten sonra kendisi veya avukat ile icra başlatılır. THH kararı itirazı için mahkeme yolu açık ama bu ödeme yapmalarına engel değil.
Doğru yorum gelmesine şaşırıyorum bazen. Sadece şu kısmı düzeltiyim THH kararının tebliğinden itibaren 2 hafta geçtikten sonra icra edilebilir zaten öncesinde icra edilemez. 2 hafta içerisinde de Tüketici Mahkemesinde dava açılmazsa THH kararı kesinleşir ve icra edilebilir.

Dediklerinin çoğunun yanlış olduğunu söyliyim sana dava açıp tazminat nasıl alacaksın mesela belli değil. Kafasından atmış belki tutar hesabı.

Türk toplumunda en sevdiğim şey bilmediği konu hakkında biliyor gibi yorum yapmak.

Bu arkadaşın 2 seçeneği var. 1- THH kararı ile Vatanla anlaşmak 2- Eğer vatan anlaşmıyorsa para iadesi diretiyorsa da icra takibi açmak. 3 veya 4.seçenek yok. Tazminat alamazsın, vatan bu yüzden kimseden ceza yemez.
peki üst model kartın fiyat farkını ödememmi gerek ?

Mediamarkt olayını hatırlar mısım vantilatör ?
, dediklerimi yaparken icra takibinden 1 hafta sonra uzlaşmacıyla anlaşıp 20 bin tl lik bir tazminat alıp icrayı geri çektim , ben de oldu diye herkes de olacak değil tabikide ama icra dolmasına rağmen olmasaydı medyadaki insanlardan rica yada darlayarak dediklerimi yapardım + nasıl tazminat alınır , paranın o dönemdeki değeri ile şuanki değerinde kaybedilen değerini geri iadesini talep edebilirsin tabikide hukuki olarak bunun başka yolları ve disiplinleri var , 16 yaşında birine anlatabilmek için yazdım

Son düzenleme:

tam olarak ne diyim arayıp şimdi en son bana para iadesi dedi değişimi onaylamadılar ikna etmeyi çok denedim dedi vatandaki adam.

Seni oyalayıp vakit kazanmaya çalışıyorlar. Hemen icraya gitsin annen. Fatura onun adına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri