🔥İndirim Thermaltake View 380 850w 80+ Gold 5.999 TL

Psu gx3 se ben risk alıp psuyu harici şekilde aldım ses sorunu vs yok şu anlik idare ediyoruz aramız iyi

😐 Bende kredi kartına çok yüklendim bu ay bakalım ne olcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GX3 kötü mü hocam sorunu ne onun
psu araştırdığım sırada kasanın pembesi indirime girmişti orda biraz gömmüşlerdi de ben şu an çok memnunum fan sesi vs duymuyorum bir sorunla da karşılaşmadım

Söyle bir kasa olsun üstte 3 argb fan 1 tane egzoz 2 tane reverse argb fan olsun siyah olsun camı sök tak olsun fanlar sessiz ve malzeme kalitesi iyi olsun parasıda 2.5 3k arası olsun böyle kasa varmı dostlar lazım

Şaka maka çok güzel duruyor bunun yapısı felan siyah olsa almak isterdim

Söyle bir kasa olsun üstte 3 argb fan 1 tane egzoz 2 tane reverse argb fan olsun siyah olsun camı sök tak olsun fanlar sessiz ve malzeme kalitesi iyi olsun parasıda 2.5 3k arası olsun böyle kasa varmı dostlar lazım

keşke düz beyazını ıdnırıme soksalar hocam mavıde guzel gercı de

fan sayısı az bir de yan panel sökülüyor mu bilmiyom ve matx destekliyor:
çok şey istemişsin bu fiyata hocam :D

Psu nasıldır acaba 4070 kullanıyorum 6000 çıkınca geçiş yapacağım sorunsuz olur mu acaba bilgisi olan varsa alayım bari güzel kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,148
Üyeler
197,385
Son üye
ehnygt
Geri