kertenteLee
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
ah içinde psu olmasa da alsam
Ne alaka hocam çıkar sat psuz fiyatına satıyolar nerdeyseah içinde psu olmasa da alsam
yetecek param olsa dediğin mantıklı tabi kiNe alaka hocam çıkar sat psuz fiyatına satıyolar nerdeyse
yetecek param olsa dediğin mantıklı tabi ki
GX3 kötü mü hocam sorunu ne onunPsu gx3 se ben risk alıp psuyu harici şekilde aldım ses sorunu vs yok şu anlik idare ediyoruz aramız iyi
psu araştırdığım sırada kasanın pembesi indirime girmişti orda biraz gömmüşlerdi de ben şu an çok memnunum fan sesi vs duymuyorum bir sorunla da karşılaşmadımBende kredi kartına çok yüklendim bu ay bakalım ne olcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GX3 kötü mü hocam sorunu ne onun
keşke düz beyazını ıdnırıme soksalar hocam mavıde guzel gercı deSöyle bir kasa olsun üstte 3 argb fan 1 tane egzoz 2 tane reverse argb fan olsun siyah olsun camı sök tak olsun fanlar sessiz ve malzeme kalitesi iyi olsun parasıda 2.5 3k arası olsun böyle kasa varmı dostlar lazım
Şaka maka çok güzel duruyor bunun yapısı felan siyah olsa almak isterdim
Belki renkten dolayı bu fiyata verdiler geçende pembesi indirimdeydikeşke düz beyazını ıdnırıme soksalar hocam mavıde guzel gercı de
fan sayısı az bir de yan panel sökülüyor mu bilmiyom ve matx destekliyor:Söyle bir kasa olsun üstte 3 argb fan 1 tane egzoz 2 tane reverse argb fan olsun siyah olsun camı sök tak olsun fanlar sessiz ve malzeme kalitesi iyi olsun parasıda 2.5 3k arası olsun böyle kasa varmı dostlar lazım
Şaka maka çok güzel duruyor bunun yapısı felan siyah olsa almak isterdim