Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben sipariş geçtim hocam, taksit olmadı ama bitecek diye 😅 bu arada anakartım gen3 destekliyor sabah 3900 e satılana alabilsem daha hoştu da bu nasıldır alınır mı? Fiyat iyi değilse acelem yok daha bekleyebilirim
Hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin toplayabilirsen daha iyisi toplanır bu paraya

❌ Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Gaming Kasa - TÜKENDİ!

🔄 STOK YENİLENDİ!

Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Gaming Kasa tekrar stoğa girdi!

📦 Yeni Stok: 29 Adet
💰 Fiyat: 3499 TL

🏃‍♂️ Bitmeden yakalayın!

13600kf için segotep fz6 pro alınır mı soğutması yeter mi ?

24222.webp
arkadaşlar selamlar sistem topluyorum M2 ssd ve ekran kartında 5.0 desteği olan bir anakarta ihtiyacım var ve ekran kartının kapasitesini düşürmemesi gerekiyor. Asusun b650e Max gaming modeline bakıyordum ama bunu biraz arastırdım herkes al dedi ama sizlerin önerisi nedir. İşlemci olarak r7 7bin serisi x3d li işlemcilere bakıyorum ne denk getirirsem indirimde alacağım önerinizi bekliyorum

24222.webp
arkadaşlar selamlar sistem topluyorum M2 ssd ve ekran kartında 5.0 desteği olan bir anakarta ihtiyacım var ve ekran kartının kapasitesini düşürmemesi gerekiyor. Asusun b650e Max gaming modeline bakıyordum ama bunu biraz arastırdım herkes al dedi ama sizlerin önerisi nedir. İşlemci olarak r7 7bin serisi x3d li işlemcilere bakıyorum ne denk getirirsem indirimde alacağım önerinizi bekliyorum
Atx veya eatx olursa anakart sevinirim

Alıntıyı görüntülearkadaşlar selamlar sistem topluyorum M2 ssd ve ekran kartında 5.0 desteği olan bir anakarta ihtiyacım var ve ekran kartının kapasitesini düşürmemesi gerekiyor. Asusun b650e Max gaming modeline bakıyordum ama bunu biraz arastırdım herkes al dedi ama sizlerin önerisi nedir. İşlemci olarak r7 7bin serisi x3d li işlemcilere bakıyorum ne denk getirirsem indirimde alacağım önerinizi bekliyorum

Atx veya eatx olursa anakart sevinirim
ne kapasitesi tam olarak?

ne kapasitesi tam olarak?

Hız/bant genişliği kapasitesini kastettim. Bazı modellerde PCIe 5.0 SSD kullanıldığında hat paylaşımından dolayı ekran kartı yuvası x16 modundan x8 moduna düşüyor. Ekran kartının performansını kısmayacak, ATX veya E-ATX formunda bir anakart arıyorum. Şuan indirimde 12 bin TL bu kart alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,117
Üyeler
197,374
Son üye
isobar
Geri