Almanya'dan Türkiye'ye Flipper Zero Getirilir mi?

TheHectoR

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak konusunda endişelerimiz var. Bazı yerlerde uçakta kabul etmemişler. Bazıları sormamış bile direkt kabul etmişler. Kabin altına bataryalı olduğu için veremiyor sanırım. Yanına alırken de sıkıntı yaratabilirler diye düşünüyoruz. Bilgisi olan var mı bu konuda?

uçakta nası cakacaklar ki, valizinde falan olsa anlamazlar bile küçücük şey

Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak konusunda endişelerimiz var. Bazı yerlerde uçakta kabul etmemişler. Bazıları sormamış bile direkt kabul etmişler. Kabin altına bataryalı olduğu için veremiyor sanırım. Yanına alırken de sıkıntı yaratabilirler diye düşünüyoruz. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Hava yoluna göre değişebilir o durum bence. Pilli cihaz sonuçta, biraz şans işi. Alacaksan da cihaz komple kapalı olsun.

Bu arada napıcaksın flipper zero'yu:monkahmm::widepeepo:

hocam aldınız mı bir problem oldu mu ona göre almayı düşünüyorum

anladım hocam hayırlı olsun diyelim sizin için de o zaman nasıl sokmayı düşünüyorsuınuz acaba
saolun. bataryalı bir ürün olduğu için en güvenli yer el bagajı olarak yanında cihaz kapalı olarak taşımak. araştırdığım kadarıyla bu şekilde yapmış çoğu kişi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,269
Üyeler
198,940
Son üye
legolas94

Geri