Öneri 2k F/P Monitör Önerilerinize İhtiyacım Var

JolTuna

80+
Reaksiyon skoru
84
Merhaba arkadaşlar fiyatları fark etmeksizin seçmiş olduğum bu 2K monitörler ya da bu monitörlere yakın önerilerinize açığım. Hangisi kalite ve f/p bakımından her konuda daha çok öne çıkıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

MSI G274QPF E2
Asus TUF VG27AQL3A
Dell G2724D
AOC Q27G4XF
Dell Alienware AW2724DM
Asus TUF VG27AQL5A
ASUS ROG Strix XG27ACS

Bütçeyi tahmin mi ediyoruz
Az çok belli değil mi hocam lütfen yani önerdiğim monitörler 2. elde 6000-9000 arası değişen monitörler. OLED değiller, Mini-LED değiller. Bütçe oldukça esnek çünkü monitör bu bir kere alıyorum ve uzunca süre kullanıyorum. Bir monitör olur inanılmaz f/p'dir 6000 lira vermek yerine kalitesini göze alarak bütçemi esnetebilirim. Bu fiyat bandında bu özelliklere sahip en kaliteli en sorunsuz monitör neyse onu arıyorum sizin deneyimlerinizden ve listemden ya da listenin dışından yola çıkarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hikayeli oyun agırlıklı oynuyorsanız bana bunu onermislerdi https://www.akakce.com/monitor/en-u...-ms-2k-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1417214354.html va panel hikayeli oyunlarda renk olarak siyahın ton dogrulugu olarak ipsten iyiymis.
Son zamanlarda çıkan VA paneller bazı IPS'lerden daha iyi diyenler oluyor, ilgimi çeken monitörlerden biri teşekkür ederim.

Az çok belli değil mi hocam lütfen yani önerdiğim monitörler 2. elde 6000-9000 arası değişen monitörler. OLED değiller, Mini-LED değiller. Bütçe oldukça esnek çünkü monitör bu bir kere alıyorum ve uzunca süre kullanıyorum. Bir monitör olur inanılmaz f/p'dir 6000 lira vermek yerine kalitesini göze alarak bütçemi esnetebilirim. Bu fiyat bandında bu özelliklere sahip en kaliteli en sorunsuz monitör neyse onu arıyorum sizin deneyimlerinizden ve listemden ya da listenin dışından yola çıkarak.

Son zamanlarda çıkan VA paneller bazı IPS'lerden daha iyi diyenler oluyor, ilgimi çeken monitörlerden biri teşekkür ederim.
ne demek hocam henuz alamadım o yuzden kefil olamıyorum fakat siz alırsanız yorumunuzu dinlemek isterim

@Tayfunns bu abi monitorlerle içli dışlı birisi eminimki senin durumunu cozucektir
Tayfunns reisin bulabilirsem bu monitörler için olan inceleme veya tavsiye konularını bulmaya çalışacağım sanırım askerdeydi kendisi. Büyük şanssızlık oldu bizim açımızdan :D

attığın asus Xg27acs den daha iyi bu monitör
Hiçbir fikrim yok hocam bir yerden sonra hepsi aynı gelmeye başlıyor değerleri çok karışık hissettiriyor. Yüksek ihtimal hangisini alırsam alayım memnun kalacağım tabi ama almışken kaliteli olanı daha keyifli olanı almak istiyorum

attığın asus Xg27acs den daha iyi bu monitör
Anladığım kadarıyla ASUS'u ROG diye cilalamışlar ondan iyi gözüküyor, bir de fabrikasyon renkleri düzgün geliyor sanırım. Onun dışında pek bir olayı yok gibi, yine güzel monitördür keyiflidir ama şeyi merak ediyorum. Dell Alienware görüntüsü icabında premium duruyor diğer monitörlere göre, peki paneli görüntü ve renk kalitesi konusunda da premium bir hissiyat sunuyor mu acaba?

Son düzenleme:
Geri