Keycapleri halledebilirsen olur tabi neden olmasın.Attıgın akko mekaniğe de aynı build olabilir
Hayırlı olsun, güle güle kullan hocam.klavye elime ulaştı k617 fizzden sonra gerçekten aşırı güzel bir sesi var bayıldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bu folding mi white jelly mi?klavye elime ulaştı k617 fizzden sonra gerçekten aşırı güzel bir sesi var bayıldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
jellybu folding mi white jelly mi?
Sordum cevap bekliyorum. Auladaki graywood switchler de baya lubesizdi. Sanırım leobog böyle üretiyor switchleri.Sanmıyorum çıkardığını ama emin olmak için müşteri hizmetlerine sorman daha iyi olur hocam.
Seiya dışındakilerde ben de öyle hissettim ama hiçbirinde de yay sesi duyacak kadar yağsız olduğunu hatırlamıyorum.Sordum cevap bekliyorum. Auladaki graywood switchler de baya lubesizdi. Sanırım leobog böyle üretiyor switchleri.
Switchi çıkarınca yay sesi hissediliyor ama önceden lubelediğim switchlerden buna geçince biraz öyle hissettim sanırım.Seiya dışındakilerde ben de öyle hissettim ama hiçbirinde de yay sesi duyacak kadar yağsız olduğunu hatırlamıyorum.
foto varmı hocamKlavye elime ulaştı gerçekten muazzam bir hissiyatı mevcut. Ek olarak driverları bilecek olan var mı? leobogun kendi sitesinde üyelik açmam gerektigi söyleniyor ve sadece asya ülkelerinin telefonlarını kabul ediyor bu yüzden indirme sağlayamadım.
Kulağının dibindeyken yay sesi hissediliyorsa biraz normal ama klavyeyi normal kullanırken duyuyorsan o pek normal gelmedi bana.Switchi çıkarınca yay sesi hissediliyor ama önceden lubelediğim switchlerden buna geçince biraz öyle hissettim sanırım.
İlk sayfadaki ilk mesajımda bırakmıştım hocam driver linki, oradan bakabilirsin.Klavye elime ulaştı gerçekten muazzam bir hissiyatı mevcut. Ek olarak driverları bilecek olan var mı? leobogun kendi sitesinde üyelik açmam gerektigi söyleniyor ve sadece asya ülkelerinin telefonlarını kabul ediyor bu yüzden indirme sağlayamadım.