Throvision
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Bugün kargoya verilecektir yazınca ben de bugün sipariş verdim umarım verirler kargoya hepsini
Leobog alıp, build yapacağım. bir tane de boyle bir klavyem olsun. son kezKarbon keycaps sevdiysen o şekilde al direkt, o tarzda keycaple satılan stok klavye bulabileceğini sanmıyorum.
Verirler hocam muhtemelen, klavyeler daha yeni ulaşmıştır ellerine. Zaten ellerine ulaştığı için fiyatları biraz arttırmışlar. Alan herkesin kargosunu 1-2 gün içinde verirler diye düşünüyorum.Bugün kargoya verilecektir yazınca ben de bugün sipariş verdim umarım verirler kargoya hepsini
Ben de Wuque Switch + XVX Karbon Clear keycaps düşünüyorum hocam nasıl olur sizce? önceliğim beyaz kalması ve ışığı güzel yansıtmasının yanı sıra tok bir ses sahip olması.Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok hafif geçirgen oldu ve alırkem farketmemiştim değişik bir yazı fontu var. Elime alınca farkettim. Şuanki halini çok beğendim. Konuyu paylaşan arkadaşa tekrardan teşekkürler.
Dostum. https://www.gaming.gen.tr/urun/9339...hotswap-rgb-kablosuz-ingilizce-gaming-klavye/ ben buna aşık oldumİstediğin kadar sor hocam sorun değil de bunlar arasında smoothie harici kullanmadım o yüzden kesin yorum yapamam ama tactile lazımsa kangaroo linear lazımsa smoothie en iyisi olur bence, gördüğüm yorumlara göre konuşuyorum
M1 V5 lerin mekanik modeli iyi ama manyetiği hakkında çok bilgim yok maalesef. Mekanik olsun dersen şu şekilde aynı tasarım yapabilirsin.Dostum. https://www.gaming.gen.tr/urun/9339...hotswap-rgb-kablosuz-ingilizce-gaming-klavye/ ben buna aşık oldum
rationalkeys.com.tr
LEOBOG Hi75C Pro + WUQUE MORANDİ + XVX Clear Karbon keycaps buildi mi yoksa Akko mu?M1 V5 lerin mekanik modeli iyi ama manyetiği hakkında çok bilgim yok maalesef. Mekanik olsun dersen şu şekilde aynı tasarım yapabilirsin.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 1980s RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Bluetooth 5.0, çoklu ana bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcıyla) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
![]()
![]()
Gateron Smoothie POM Linear Switch | Long-Pole POM Mekanik Klavye Switch | Rationalkeys
Gateron Smoothie POM, full POM gövdeli ve fabrikadan lubelu bir lineer switch. Long-pole ve dual-stage yay ile pürüzsüz his, tok alt basış sesi. 40g çalışma kuvveti, 2mm tetikleme derinliği, 3.6mm basma derinliği, 5 pinli, MX uyumlu. 10'lu paket. Rationalkeys'ten Türkiye'den hızlı gönderim.rationalkeys.com.tr
(Tuş takımının stoğu bitmiş)
27'sinde vermiştim bugün kargoya verilmiş.Ayın 1 inde sipariş ettiğim contour black modeli hala kargoya verilmedi verilen var mı
Attıgın akko mekaniğe de aynı build olabilirİkisi de gayet güzel tercihler, zaten 2 tane manyetiğin olduğu için bence hi75 seti.