🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

klavye elime ulaştı k617 fizzden sonra gerçekten aşırı güzel bir sesi var bayıldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1781339849975.webp

Black contours rengi elime ulaştı. Aliminyum olmasına rağmen aula f75den daha hafif. Beğenmediim şey rgblerin yeterince parlak olmaması ve switchlerdeki lube miktarlarının oldukça az olması. Yani yay sesi hissediliyor klavyede. Bunlar dışında güzel bir klavye yani. Switch lubelamak garanti dışına çıkarır mı? Ona göre lube yapacağım.

Sordum cevap bekliyorum. Auladaki graywood switchler de baya lubesizdi. Sanırım leobog böyle üretiyor switchleri.
Seiya dışındakilerde ben de öyle hissettim ama hiçbirinde de yay sesi duyacak kadar yağsız olduğunu hatırlamıyorum.

Seiya dışındakilerde ben de öyle hissettim ama hiçbirinde de yay sesi duyacak kadar yağsız olduğunu hatırlamıyorum.
Switchi çıkarınca yay sesi hissediliyor ama önceden lubelediğim switchlerden buna geçince biraz öyle hissettim sanırım.

Klavye elime ulaştı gerçekten muazzam bir hissiyatı mevcut. Ek olarak driverları bilecek olan var mı? leobogun kendi sitesinde üyelik açmam gerektigi söyleniyor ve sadece asya ülkelerinin telefonlarını kabul ediyor bu yüzden indirme sağlayamadım.

Switchi çıkarınca yay sesi hissediliyor ama önceden lubelediğim switchlerden buna geçince biraz öyle hissettim sanırım.
Kulağının dibindeyken yay sesi hissediliyorsa biraz normal ama klavyeyi normal kullanırken duyuyorsan o pek normal gelmedi bana.
Klavye elime ulaştı gerçekten muazzam bir hissiyatı mevcut. Ek olarak driverları bilecek olan var mı? leobogun kendi sitesinde üyelik açmam gerektigi söyleniyor ve sadece asya ülkelerinin telefonlarını kabul ediyor bu yüzden indirme sağlayamadım.
İlk sayfadaki ilk mesajımda bırakmıştım hocam driver linki, oradan bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,526
Üyeler
197,489
Son üye
Erdem16
Geri