Çözüldü✓ MSI Mpg A850g Psu Hakkında

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar forumda ilk yazım herkese iyi forumlar. Yeni bir masaüstü sistem topluyorum güç kaynağı olarak msı mpg a850g düşünüyorum. İtopyada güncel fiyatı 6700 iyi bir fiyat mıdır yoksa indirim beklemeli miyim ya da başka önereceğiniz güç kaynağı var mıdır? Toplayacağım sistem şu şekilde:

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI B850 Gaming Plus WiFi
Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 XT
Depolama: Lexar NQ790 1TB Gen4x4 NVMe M.2 SSD
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Kasa: Lian Li LANCOOL 217 Siyah

Hocam bu nasıl fiyatına göre alınır mı? Bu fiyata enermax revouliton iii 1000w var ona göre iyi midir??

Hocam bu nasıl fiyatına göre alınır mı? Bu fiyata enermax revouliton iii 1000w var ona göre iyi midir??
bilmiyorum hocam bu yolladıklarım daha sessiz bende aldığım tavsiyelere göre cevap verdim yoksa psu çok anladığım bir şey değil.

Merhabalar forumda ilk yazım herkese iyi forumlar. Yeni bir masaüstü sistem topluyorum güç kaynağı olarak msı mpg a850g düşünüyorum. İtopyada güncel fiyatı 6700 iyi bir fiyat mıdır yoksa indirim beklemeli miyim ya da başka önereceğiniz güç kaynağı var mıdır? Toplayacağım sistem şu şekilde:

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI B850 Gaming Plus WiFi
Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 XT
Depolama: Lexar NQ790 1TB Gen4x4 NVMe M.2 SSD
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Kasa: Lian Li LANCOOL 217 Siyah
Hocam bende galiba itopyadan a850g alıcam fiyat güzel geldi zaten psu da çok iyi.

Hocam bende galiba itopyadan a850g alıcam fiyat güzel geldi zaten psu da çok iyi.
Hocam galiba fiyatları neredeyse 6-7 aydır sabit olduğu için, biraz indirim bekleyip a1000g ya da bu baktığımın indirimini beklemek daha mantıklı duruyor. Ama araştırdığım kadarıyla A tier giriş seviye psular içinde en sessizi diye yorumlamışlar. Senin yorumların için de teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,588
Üyeler
197,502
Son üye
Dnzlxy
Geri